Cine este George Simion, președintele AUR și ce avere are. Este de profesie economist și are doar 34 de ani

 Cica Cristina
.

George Simion este președintele AUR, partidul care a fost o adevărată surpriză la alegerile parlamentare din 2020. A obținut peste 9 procente. Iată cine este liderul George Simion!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Simion este co-președinte al partidului Alianța pentru Unirea Românilor. Cu toate că nu este la prima candidatură, de data aceasta a reușit să treacă pragul electororal. După un asemenea succes mulți se întreabă cine este, de fapt, George Simion.

George-Simion-1George-Simion-1

George Simion de la AUR are 34 de ani și este de profesie economist. Este din Focșani, a absolvit Colegiul Gheorghe Lazăr din Capitală, a terminat Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București și a făcut și un masterat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza' din Iași, se arată în biografia postată pe Wikipedia.

Este cunoscut ca un unionist convins, activist civic și politician care militează pentru Unirea României cu Republica Moldova. Tot George Simion este cel care a fondat Platforma Unionistă Acțiunea 2012 și Alianța pentru Centenar.

George Simion a înființat AUR anul trecut

George Simion a înființat AUR în toamna anului trecut. AUR se descrie precum un partid care își propune „să fie rezultatul unificării forțelor românești care urmărește să servească interesele poporului român', iar doctrina AUR „se sprijină pe patru piloni: familia, patria, credința, libertatea'.

George Simion activează de mai mult timp în politică și chiar a cadidat ca independent la alegerile europarlamentare din primăvara lui 2019. La acel moment, a obținut doar 1.29% (116,781 voturi).

Totuși, el a intrat în atenția publicului din urmă cu cinci ani, după participarea intensă la manifestațiile unioniste din țară și din Republica Moldova.

Citește și: Alin Oprea mai are de așteptat mult și bine până devine un bărbat liber!Când va fi finalizat divorțul de Larisa

Citește și: Anca Serea revine la TV!Este noua prezentatoare a știrilor sportive de la Prima TV

Citește și: Claudiu Popa și-a dat demisia de la Realitatea Plus, după 10 ani

George Simion are interdicție în Republica Moldova

George Simion a fost declarat persoană indezirabilă pe teritoriul Republicii Moldova, fiind expluzat de cinci ori de pe teritoriul acestui stat. Are cinci interdicții în Republica Moldova. Prima i s-a aplicat în 2014, fără a se i se explica decât că lucrurile „se petrec altfel în Republica Moldova'.

În vara anului 2018, în august, George Simion a primit o nouă interdicție, după ce a rămas blocat în vamă alături de mai mulți unioniști, participanți la Marșul Centenar.

A revenit în toamna aceluiași an în Republica Moldova în octombrie, numai că după numai 12 ore a fost din nou expulzat și declarat interzis 5 ani în Republica Moldova, potrivit click.ro.

Declarația de avere a lui George Simion de la AUR

George Simion locuiește în București și este necăsătorit. În plus, la capitolul resurse financiare, politicianul are trecut în declarația de avere doar un salariu și o mașină.

George Simion nu are nici case, terenuri, bijuterii sau conturi cu sume mari în bancă. La capitolul câștiguri în dreptul lui este trecut salariul de aproximativ 3.000 de lei pe lună, ce ar însemna venituri de peste 38.000 de lei pe an, în calitate de director de marketing la o firmă de construcții. Nu deține nici mașini scumpe, are doar un Ford Fiesta din 2006.

Sursa foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton