Cine este Florian Câmpean de la Imperiul Leilor. A venit special din Brazilia

 Cica Cristina
.

Cine este Florian Câmpean de la Imperiul Leilor? Noul concurent vine special din Brazilia pentru a-și prezenta ideea, dar și „comoara' în cadrul emisiunii de la PRO TV. O nouă poveste extrem de interesantă atrage atenția invetitorilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Florian Câmpean de la Imperiul Leilor? Cei cinci lei, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu, vor fi impresionați de o nouă poveste, la Imperiul Leilor.

Bogdan-Micu1Bogdan-Micu1

Cine este Florian Câmpean de la Imperiul Leilor

Imperiul Leilor își redeschide porțile pentru o nouă seară de spectacol al afacerilor. Leii primesc mesageri de peste mări și țări, provoacă dueluri aprige, sunt atacați de forțele speciale și ademeniți cu licori magice, într-o nouă poveste a Imperiului.

Florian Câmpean ajunge la Imperiul Leilor și demonstrează că nimic nu poate sta în calea unui antreprenor care vrea ca visul lui să devină realitate.

Florian Câmpean este stabilit în America de Sud. Intră în Imperiul Leilor după ce a trecut printr-o serie de obstacole. În plină pandemie, drumul Brazilia – România a fost o adevărată aventură. A avut trei zboruri, fiecare cu alt protocol COVID 19. 'Comoara', însă, a ajuns intactă la destinație.

Citește și: Diana Șucu, despre soțul ei, Dan Șucu de la Imperiul Leilor:„Cheia unui mariaj fericit este…'

Citește și: Cine este Gabriel Ciolacu, concurentul în scaun cu rotile de la Imperiul Leilor

Citește și: Cine este Andrei Roșu de la Imperiul Leilor. A cântat în trupa Gaz pe Foc și a ajuns în Cartea Recordurilor

Citește și: Pavel Bartoș, pictorial alături de familie, cu soția și cele trei fete:„Acasă, nu sunt eu în rolul principal' / EXCLUSIV

Florian Câmpean: „Sunt un găsitor de comori'

Florian Câmpean de la Imperiul Leilor se prezintă ca un găsitor de comori.

'Eu sunt un găsitor de comori. Prima comoară e soția mea. A doua – copiii noștri. Pe a treia v-am adus-o aici – am descoperit-o de când m-am născut și redescoperit-o în Brazilia', va spune Florian Câmpean la întâlnirea cu leii.

Emoțiile îl vor compleși pe cel care speră să ia investiția vieții lui, pentru că unul dintre copii îi transmite un mesaj. 'Tati, nu contează dacă vii cu banii sau nu. Ești eroul nostru pentru că te-ai dus până acolo'.

Rămâne de văzut ce comoară va aduce Florian Câmpean la Imperiul Leilor, dar și care vor fi argumentele cu care va încerca să-i convingă pe lei.

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu sunt cei cinci lei care vor încerca să găsească oportunități de parteneriere cu antreprenorii pe care-i vor întâlni în această săptămână.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton