Cine este Ella Stoleriu de la Mireasa și de ce s-a înscris la show-ul de la Antena 1. La ce emisiune a mai participat, în trecut / GALERIE FOTO

 Stamen Diana
.

Ella Stoleriu este concurentă la Mireasa, noua emisiune de la Antena 1. Tânăra nu este pentru prima dată la televizor și este deja cunoscută publicului.

Nu ai cum să nu o observi în emisiune. Ella Stoleriu de la Mireasa are un look extravagant și este o fire expansivă. Concurenta are 26 de ani și este din Iași.

Motivul pentru care Ella Stoleriu s-a înscris la emisiune este că își dorește să cunoască un bărbat care să o iubească așa cum este. Concurenta a declarat că vrea să devină mamă și să aibă trei copii. Acum rămâne de văzut cine o va cuceri pe Ella în casa dragostei.

Ella Stoleriu de la Mireasa nu este străină publicului, pentru că aceasta a participat în urmă cu ceva timp la iUmor. Atunci, ea a optat tot pentru roz, culoarea ei preferată. Concurenta de la Antena 1 este pasionată de tatuaje.

'Sunt dependentă de Facebook. Facebook-ul este singurul mod în care putem avea prieteni imagini, fără să zică lumea că suntem schizofrenici.', a spus ea printre hohote de râs la iUmor.

Citește și: Așteptarea a luat sfârșit! A început Mireasa, emisiunea de la Antena 1

Marele premiu de la Mireasă este de 40.000 de euro. Atât fetele, cât și băieții vor locui în aceeași casă. Emisiunea de la Antena 1 este prezentată de Diana Dumitrescu și este difuzată de luni până vineri, de la ora 14.00. În weekend, telespectatorii vor putea urmări emisiunea de la ora 17.00.

Citește și: Diana Dumitrescu prezintă emisiunea 'Mireasa' de la Antena 1: 'Este ceva nou pentru mine'

Ella-Stoleriu-de-la-Mireasa-1Ella-Stoleriu-de-la-Mireasa-1

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton