Cine este Elena Bozian de la Vocea României. A reușit, deși nu are studii muzicale și i s-a spus că nu e suficient de talentată

 Oana Popoiag
.

Elena Bozian este unul dintre cei 12 concurenți ce vor evolua la galele live de la Vocea României și are o poveste atipică. Tânăra de 23 de ani a terminat Politehnica, se pricepe la mașini și a ajuns să cânte dintr-o întâmplare.

Elena Bozian de la Vocea României este dovada vei că trebuie să crezi în visul tău și să-ți rumezi țelurile indifente ce îți spun cei din jur. Tânăra de 23 de ani din Pitești a trăit cu impresia că nu are nicio șansă la Vocea României, deoarece atât familia cât și prietenii au descurajat-o, spunându-i că nu este suficient de talentată. Fata antrenată de Horia Brenciu nu credea că va trece de audițiile pe nevăzute și iat-o acum la galele live.

Cine este Elena Bozian de la Vocea României

Cu adevărat spectaculos este că Elena Bozian de la Vocea României nu are studii muzicale. A terminat Politehnica- facultatea de Mecanică și Mecatronică – profil inginerie economică și profesează ca inginer economist, specializarea documentație studii. De curând s-a angajat la Uzina Mioveni-Dacia, unde se ocupă cu cataloagele de piese din service.

Elena Bozian de la Vocea României a descoperit ca are talent la cântat în clasa a 10, când a luat locul 1 la un concurs organizat de liceu. A cântat o melodie a lui Adele și așa i-a rămas porecla de atunci. În același an a început să cânte la nunți. Datorită mamei sale, care îi lăuda vocea în fața colegelor de muncă, Elena a ajuns să cânte la nunta unei colege de serviciun de-a mamei sale cu un brazilian.  La petrecere a fost remarcată de alți invitați și așa a intrat într-un circuit la care nu spera vreodată, având în vedere că nu are studii muzicale. Cu timpul, a ajuns să cânte în mai multe trupe.

În timpul facultății, colegii de cămin o rugau să cânte, astfel că 'recitalul' se întindea uneori până dimineața. După ce a terminat facultatea, însă, Elena Bozian de la Vocea României a traversat o perioadă dificilă, negâsind de muncă nici în muzică, nici în domeniul pentru care se pregătise.

În afara de iubitul ei, nimeni nu a știu când s-a înscris Elena la Vocea României. Tânăra a făcut gestul pentru a domenstra că poți face muzică și fără să ai privilegiul unor studii muzicale, precum alții.

Foto: PR, Facebook

Citește și: Drama prin care a trecut Amanda Aprotosoaei de la Vocea României. Mama ei vitregă și-a dorit să o vadă pe scena Pro Tv, dar nu a mai apucat. A murit anul trecut

Elena Bozian Vocea RomânieiElena Bozian Vocea României
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton