Cine este Dragoș Muller, de la Șef sub Acoperire. A ajuns milionar din saloane de înfrumusețare

 Cica Cristina
.

Cine este Dragoș Muller, de la Șef sub acoperire? Protagonistul emisiunii de azi, 27 aprilie, este Dragoș Muller, proprietarul lanțului de saloane de înfrumusețare Magic, ajungând astfel milionar. Acesta va lucra deghizat alături de angajații companiei sale, sub identitatea unui șomer care încearcă să se angajeze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dragoș Muller este în prim plan la emisiunea Sef sub Acoperire, difuzată la PRO TV, în fiecare marți seara. Dragoș Muller deține lanțul de saloane de înfrumusețare „Magic', care este destinat exclusiv femeilor, fiind uul dintre cele mai profitabile din București. De altfel, Dragoș Muller a ajuns milionar din această afacere.

Dragos-MullerDragos-Muller

Cine este Dragoș Muller, de la Șef Sub Acoperire

Cine este Dragoș Muller, de la Șef sub Acoperire? Este proprietarul unui lanț de saloane de înfrumusețare, care a avut anul trecut o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro.

Povestea companiei a început în urmă cu 12 ani, de la o mică afacere dezvoltată de un român. Totul a început cu un studio de bronzat, care apoi s-a dezvoltat într-un salon de înfrumusețare. Afacerea a prosperat, astfel că astăzi sunt 14 saloane proprii și două francize. În total, compani are peste 400 de angajați.

Citește și: Cine este Corina Popescu, de la Șef Sub Acoperire.E directorul general Electrica

Citește și: Cine este Ruslan Cojocaru, de la Șef Sub Acoperire.E proprietarul unui lanț de cafenele

Citește și: Florin Călinescu, dialog amuzant cu Andra, la Românii au Talent:„Ești virgină, ai 12 ani, n-ai rate…'

Citește și: Iuliana Marciuc, despre cele mai grele momente în televiziune:„Înainte de a intra live, am aflat că a murit fulgerător'/ EXCLUSIV

Afacerea lui Dragoș Muller, afectată în pandemie

Din păcate, în perioada pandemiei, business-ul a avut de suferit, iar Dragoș Muller a decis să intre sub acoperire pentru a vedea cum funcționează lucrurile. Mai exact, vrea să afle ce anume își doresc clienții, astfel încât să găsească soluții viabile pentru afacerea sa.

„Sunt norocos. Emisiunea este încă o dovadă că, indiferent de intensitatea cu care muncești, interesul pe care îl acorzi businessului tău, atunci când universul vrea să se alinieze pentru tine, așa se întâmplă. Observ că tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă a avut un rol în viața noastră – această emisiune, momentele dificile, poate chiar și pandemia', a declarat Dragoș Muller.

Dragoș Muller: „Experiența trăită la Șef sub acoperire – revelatoare'

Dragoș Muller susține că experiența trăită la Șef sub acoperire a fost una de-a dreptul revelatoare, dat fiind că a reușit să afle mai bine mersul lucrurilor. A aflat informații prețioase, care l-au făcut să realizeze că a subestimat anumite porțiuni importante.

Pentru mine, experiența trăită la Șef sub acoperire a fost una revelatoare. M-a îmbogățit cu informații și trăiri de care aveam nevoie pentru a înțelege mai bine tot ecosistemul Magic.  M-am analizat pe mine mai în profunzime, mi-am dat seama că nu știu atât de multe pe cât credeam că știu. Am subestimat anumite fluxuri. Mi-am dat seama că nimic nu se întâmplă de la sine. Mulțumesc PRO TV pentru această ocazie, azi sunt mai bun ca ieri!” , a mai spus Dragoș Muller la Șef Sub Acoperire.

Sursa foto: Facebook, PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton