Cine este Connect-R de la Asia Express. Tot ce nu știi despre el

 Stamen Diana
.

Cine este Connect-R de la Asia Express. Artistul participă alături de Shift la show-ul mult așteptat de români de la Antena 1. Connect-R este concurent la Asia Express sezonul 4 și se bucură din plin de această experiență unică din viața sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Artistul a semnat contractul cu Antena 1 și a plecat în aventura vieții sale. Connect-R este concurent la Asia Express sezonul 4. Cântărețul a fost însoțit de amicul său, Shift. Plecarea pe Drumul Împăraților a fost una plină de surprize, dar și emoționantă pentru artist.

Connect-R-Asia-Express-11Connect-R-Asia-Express-11

„Abia așteptăm să plecăm, pentru că… cu cât ne apropiem de plecare crește presiunea. Nu știm sincer ce ne așteaptă și de aia nu ne-am gândit la nicio strategie. Cea mai mare frică e frica de noi, că nu știm… cât o să ne suportăm pe noi înșine, la nivel individual, că noi doi nu cred că o să avem probleme', au declarat Shift și Connect-R pentru Antena Stars înainte să plece la Asia Express.

Citește și: Ce l-a convins pe Connect-R să participe la Asia Express: „De doi sau trei ani primesc oferta asta'

Citește și: Connect-R recunoaște că a avut probleme cu viciile: „Am băgat prafuri până nu am mai știut de mine'

Citește și: Connect-R și Shift, după ce s-au întors de la Asia Express: „Ne-am descurcat greu'

Citește și: Ce dificultăți au întâmpinat Connect-R și Shift la Asia Express: „Am vrut să renunț'

Cine este Connect-R de la Asia Express

Numele din buletin al lui Connect-R de la Asia Express este Ștefan Relu Mihalache. Artistul a fost elev la școala nr. 171 „Petre Ispirescu', iar la vârsta de 8 ani și-a început cariera ca dansator. De la vârsta de 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R.

Connect-R a intrat prima oară într-un studio în 1997, cu ocazia înregistrării primei sale piese, 'Observ'. Puțini știau că artistul, în 2006, a fost primul rapper care în acel an a evoluat pe scena Eurovisionului. El a reprezentat atunci Republica Moldova alături de Arsenie Toderaș cu piesa 'Loca'.

Cine este Connect-R de la Asia Express? În 2010, artistul participat la Selecția Națională pentru Eurovision împreună cu Anda Adam cu piesa „Surrender'.

Connect-R a fost căsătorit cu Misha, femeia cu care are și o fetiță pe nume Maya. Cei doi au divorțat în urmă cu 4 ani, însă au păstrat o relație bună de dragul copilului.

FOTO: Facebook, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton