Cine este Cătălina Stănescu de la Mireasa. Cum arăta înainte de a se înscrie la emisiune

 Stamen Diana
.

Cătălina Stănescu este concurentă la Mireasa și cine ar fi crezut că va impresiona mamele băieților încă de când a pășit în casa dragostei. Concurenta își dorește să cunoască în emisiune bărbatul cu care să se căsătorească.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cătăloma Stănescu este din Argeș și a venit la Mireasa pentru a întâlni un bărbat potrivit pentru ea, însă cine știe de ce surprize va avea parte în emisiune. Simona Gherghe a invitat-o în platou, iar mamele băieților au fost impresionate de frumusețea ei.

Brunetă, tunsă scurt și cu un corp de invidiat, Cătălina Stănescu speră ca la Mireasa să aibă mai mult noroc în dragoste decât în afara show-ului matrimonial. Concurenta este studentă, dar și lucrează în același timp.

Citește și: Cine este Claudia Ciobanu de la Mireasa. E cântăreață și vrea un bărbat care să o susțină financiar

'Eu sunt Cătălina, iar dacă întâlnesc bărbatul potrivit aici sunt gata să spun DA. Sunt studentă la Management și sunt operator recepție. Am venit aici să-mi găsesc jumătatea', a spus tânăra.

Cătălina Stănescu de la Mireasa speră că în emisiunea va găsi un bărbat pe placul ei, brunet și înalt. 'Bărbatul ideal vreau să fie inteligent, brunet și înalt mi-ar plăcea', a spus concurenta.

Citește și: Cine este Mădălina Buzatu de la Mireasa. Își dorește foarte mult să-și întemeieze o familie

Cine-este-Cătălina-Stănescu-de-la-Mireasa-2Cine-este-Cătălina-Stănescu-de-la-Mireasa-2

Cine este Cătălina Stănescu de la Mireasa

Cătălina Stănescu de la Mireasa are de 23 de ani și este din Argeş. Bruneta a ieşit din ultima relaţie serioasă, în care a stat vreme de doi ani, din cauza incompatibilităţii. Cătălina Stănescu îşi doreşte alături de ea un bărbat sincer, inteligent, matur şi care să fie deschis să facă pasul cel mare către căsătorie și speră să-l găsească la Mireasa.

Cine ar fi crezut că înainte de a se înscrie la Mireasa, Cătălina Stănescu era blondă. Concurenta este complet schimbată acum și pare cu totul altă persoană.

Citește și: Cine e Ștefania Urecheatu de la Mireasa. A participat și la Puterea Dragostei: 'Bărbatul potrivit trebuie să fie matur'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton