Cine este Cătălin Cornea de la Chefi la cuțite. E bun prieten cu fiul lui Sorin Bontea

 Mirea Roxana
.

Cătălin Cornea, concurent la Chefi la cuțite, i-a surprins într-un mod plăcut pe cei trei jurați. Acesta este pasionat de tatuaje și a decis să facă o meserie din acest lucru. Ba mai mult, de cum l-a văzut, Sorin Bontea l-a și recunoscut. Cătălin Cornea este bun prieten cu fiul juratului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Cornea de la Chefi la cuțite i-a impresionat pe cei trei jurați cu look-ul său inedit. Tănărul este pasionat de tatuaje și are foarte multe desene pe piele, fiecare cu povestea lui, iar mustața atipică și piercing-urile completează perfect aspectul acestuia.

c1-7c1-7

Cătălin Cornea de la Chefi la cuțite este foarte talentat în arta desenului. Acesta a terminat liceu de arte, după care a dat la Universitatea Națională de Arte.

De bază, sunt tatuator. Am făcut liceul de arte. Am intrat și la facultate doar ca să-i arăt mamei că pot. Nu m-am ținut de facultate. Momentan îmi pare rău. De facultate nu m-am ținut pentru că deja începusem să câștig foarte bine din tatuat. Trebuia să aleg între facultate și făcut bănuți și câștigat experiență pe domeniu', a povestit tânărul la Chefi la cuțite.

Cătălin Cornea plănuiește să își ducă pasiunea pentru tatuat la un alt nivel și dorește să își deschidă propriul salon de tatuat.

Citește și: Antonia și Alex Velea, la Chefi la Cuțite!Au pregătit un preparat exotic

Citește și: Cine e Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citește și: Alexandra Stan e bisexuală și a făcut sex în trei:„Iubesc și bărbații și femeile'

Citește și: Mama Geta vrea ca Iancu Sterp să fie împreună cu Bianca Comănici:„Îmi doresc să am așa o noră'

Cine este Cătălin Cornea de la Chefi la cuțite

Cătălin Cornea a venit la Chefi la cuțite pentru a demonstra că nu are talent doar la desen, dar și în bucătărie. Acesta a spus că prietenii să-i îi spuseseră că îl vor înscrie la Chefi la cuțite, dar, cum aceștia nu s-au ținut de cuvânt, Cătălin a decis să se înscrie singur.

Sunt bucătar amator. Am venit aici pentru că a-mi dovedi mie că merit cumva să am rolul ăsta de băcătar. Vreau să învăț. N-oi fi eu cel mai mare bucătar, dar gustul e acolo', a mărturisit Cătălin cornea la Chefi la cuțite.

Cu preparatul pe care a reușit să-l realizeze la Chefi la cuțite, mai exact, ciuperci la tigaie, Cătălin Cornea a obținut două cuțite, suficiente pentru a se califica în etapa următoare.

Cătălin Cornea, o surpriză pentru Sorin Bontea

Cătilin Cornea de la Chefi la cuțite este bun prieten cu fiul lui Sorin Bontea, Iulian. Tânărul a mărturisit că de aici a plecat, într-un fel, dorința lui de a veni să-și încerce norocul la emisiune.

Noi, ca grup, suntem prieteni cu Iulian, băiatul lui Bontea. Și de la asta a plecat toată mișcarea, cumva. Făceau toți mișto de mine că gătesc, că ar trebui să mă duc la Chefi la cuțite. lumea zice că am pile, dar n-am. L-am sunat pe Iulian înainte și i-am zis „bă, vezi că mă duc la Chefi la cuțite. să nu-i zici lui taică-tu vin că vreau s-i fac surpriză. Vreau să văd dacă m-a ținut minte', a afirmat concurentul.

Dorința i s-a îndeplinit pentru că, în momentul în care l-a văzut, Sorin Bontea l-a recunoscut pe loc.

Eu te știu pe tine de undeva. De la Iulian. Ați cărat mobila împreună. Voi mi-ați vândut, mă, cuptorul cu microunde? Tu și cu Tibi. Ce ați făcut cu microundele? Tu ai rămas afară, jos, să ai grijă de el. Deci tu l-ai vândut. Aduceți cuptorul înapoi!', a spus Sorin Bontea.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton