Cine este Carmen Grebenișan, concurentă la Asia Express, sezonul 3

 Stamen Diana
.

Carmen Grebenișan va merge în aventura ei, Asia Express, alături de cea mai bună prietenă, Alina Ceușan. Blondina va fi supus unor probe cum nu și-a imaginat vreodată.

Până în urmă cu câteva luni, Carmen Grebenișan a locuit în Cluj acolo unde a și studiat. Blondina celebră de pe Instagram s-a mutat în București, unde locuiește împreună cu iubitul ei.

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai cool influencers din România, iar pe Instagram o urmăresc sute de mii de oameni. La 27 de ani, Carmen a reușit să fie o sursă de inspirație pentru foarte mulți tineri. Prietena ei cea mai bună este Alina Ceușan cu care a și locuit ani buni, până când fiecare s-a mutat cu iubitul.

Citește și: Carmen Grebenișan, una din cele mai frumoase concurente de la 'Asia Express' – sezonul 3, ascunde o problemă de sănătate nebănuită: 'M-a afectat foarte tare!'

Carmen Grebenișan participă la Asia Express, sezonul 3

Este o femeie hotărâtă și vrea să facă față tututor provocărilor. Carmen Grebenișan participă la Asia Express, sezonul 3 și a fost o surpriză pentru fanii ei ca ea să participe la emsiunea de la Antena 1.

Carmen Grebenișan va pleca în aventura vieții sale alături de Alina Ceușan, cea mai bună prietenă a ei. Blondina are ca pasiuni moda, călătoriile și fotografia. Cu siguranță perechea Carmen Grebenișan și Alina Ceușan va fi pe placul celor care urmăresc emisiuna de la Antena 1.

Ce probleme de sănătate are Carmen Grebenișan

În ciuda faptului că aparent are tot ce-și poate dori o femeie și un stil de viață pentru care multe femei ar da orice să fie în locul ei, Carmen Grebenișan ascunde o suferință greu de bănuit. Frumoasa blondă de 27 de ani, concurentă în cel de-al treilea sezon Asia Express, s-a confruntat ani de zile cu o problemă de sănătate serioasă, cu simptome îngrijorătoare: atacurile de panică.

FOTO: Facebook

Carmen Grebenișan participă la Asia Express, sezonul 3Carmen Grebenișan participă la Asia Express, sezonul 3
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton