Cine este Bogdan Micu, investitor la Imperiul Leilor. Căștigă milioane din energia verde

 Cica Cristina
.

Bogdan Micu este cel mai tânăr investitor din Imperiul Leilor! Are 36 de ani, este antreprenor și s-a impus în domeniul energiei verzi nu doar în Europa, ci și în Statele Unite, Canada și Chile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Micu de la Imperiul Leilor este un exponent al noii generații de investitori.

La numai 36 de ani, antreprenorul are o altă filosofie de business. În viziunea sa, nu trebuie întotdeauna să fii focusat numai pe profit, ci și pe impactul social și de mediu al afacerii.

Bogdan-Micu-Imperiul-Leilor-1Bogdan-Micu-Imperiul-Leilor-1

Cine este Bogdan Micu de la Imperiul Leilor

Bogdan Micu este un antreprenor de succes, care a reușit să se impună în domeniul energiei verzi atât în Europa, cât și în Statele Unite, Canada sau Chile.

De asemenea, investitorul de la Imperiul Leilor s-a implicat activ în mișcări de voluntariat. Un exemplu în acest sens îl constituie descrierea arhitecturii aplicației 'Inspectorul Pădurii'. Prin intermediul acesteia orice român poate verifica dacă un transport de lemne este legal sau nu și cu ajutorul căreia statul român poate opri exploatarea ilegală a pădurilor.

Citește și: Mohammad Murad revine la Imperiul Leilor

Citește și: Cine este Cristina Bâtlan, investitor la Imperiul Leilor.A renunțat la avocatură pentru pantofi

Citește și: Cine este Dan Șucu, primul investitor de la Imperiul Leilor, sezon 2

Citește și: Pepe, totul despre viața de burlac, după divorțul de Raluca Pastramă:„Sunt un tătic sexy'. Cum se descurcă după ce s-a mutat singur / EXCLUSIV

Ce afaceri are Bogdan Micu

Bogdan Micu a investit în companii care activează în 13 sectoare diferite. Dintre acestea, amintim energie verde, banking, comerț, construcții, IT sau săli de sport.

La 36 de ani, omul de afaceri conduce un business extins pe mai multe continente. Compania sa a furnizat până acum proiecte către clienții săi în valoare de piață de peste 1.5 miliarde de dolari.

De ce participă la Imperiul Leilor

Bogdan consideră că prin show-ul Imperiului Leilor este un mod eficient de a promova antreprenoriatul în România nu doar prin exemplul propriu, ci și prin cel al concurenților.

'Principala mea motivație pentru care am venit în Imperiul Leilor este dorința de a promova antreprenoriatul în România și acesta cred că este un mediu foarte bun pentru a face asta. Contrar aparențelor, antreprenoriatul nu este foarte popular printre tineri. Vreau să transmit prin apariția mea aici că poți să ai succes și când ești tânăr. Atunci când ești tânăr ai curaj să-ți asumi mai multe riscuri, ceea ce este esențial pentru antreprenoriat, pentru că nu ai nimic de pierdut. Încerci lumea cu degetul!', a spus Bogdan Micu, despre participarea la Imperiul Leilor.

Ce afaceri caută Bogdan Micu la Imperiul Leilor

Bogdan Micu susține că și-ar dori să descopere în sezonul 2 al show-ului Imperiul Leilor să descopere afaceri conduse de leaderi determinați să reușească.

'Caut o afacere cu un fondator determinat să reușească și care are calitățile necesare unui antreprenor, care are o idee închegată și care a făcut niște pași să demonstreze ceea ce spune. Asta e foarte important! Nu te poți baza doar pe vorbe, trebuie să existe ceva prin care tu demonstrezi ceea ce susții în fața noastră', a conchis Bogdan Micu de la Imperiul Leilor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton