Cine este Bogdan Ciudoiu de la Vorbește Lumea. E căsătorit și are o fetiță

 Mirea Roxana
.

Cine este Bogdan Ciudoiu de la Vorbește Lumea. Adela Popescu are doi colegi noi, de care este foarte încântată. Bogdan Ciudoiu și Andrei Lăcătuș, cunoscut drept Shurubel s-au alăturat echipei de la Vorbește Lumea, de la Pro TV. Bogdan Ciudoiu face pentru prima dată parte dintr-un proiect de televiziune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Bogdan Ciudoiu de la Vorbește Lumea. Noul sezon Vorbește Lumea, de la Pro TV, a început pe 30 august 2021. La cârma emisiunii, telespectatorii au fost bucuroși să o revadă pe frumoasa Adela Popescu. Show-ul de pe PRO TV le-a pregătit fanilor însă și alte mari surprize. Două vedete l-au înlocuit pe Cove, după ce acesta a hotărât să se retragă, după șase sezoane. Este vorba despre doi oameni de radio cunoscuți în România, Bogdan Ciudoiu și Andrei Lăcătuș, alias Shurubel.

vo1vo1

Bogdan Ciudoiu are 32 de ani și este pentru prima dată când este implicat într-un proiect de televiziune. Atât el, cât și Shurubel, au lucrat ani buni la radio și au fost colegi la Virgin Radio. Bogdan Ciudoiu de la Vorbește Lumea a realizat matinalul Virgin Radio alături de Ionuţ Bodonea şi Shurubel, între ianuarie 2017 şi iulie 2021.

Citește și: Iulia Sălăgean, adevărul despre prietenia cu Bianca Drăgușanu:„A insistat să mă cunoască'

Citește și: Delia și-a dus nepoții în culise la X Factor.Copiii Oanei Matache au asistat la repetiții

Citește și: Cine este Marius Budin de la Mireasa.E instructor de fitness

Citește și: Mario Fresh și Alexia Eram s-au împăcat?Detaliul care i-a dat de gol, după ce s-a zvonit că s-au despărțit

Cine este Bogdan Ciudoiu de la Vorbește Lumea

Cine este Bogdan Ciudoiu de la Vorbește Lumea. Bogdan Ciudoiu de la Vorbește Lumea este pentru prima dată implicat într-un proiect de televiziune, față de Shurubel care a mai fost prezentator la UTV România. „Am din nou emoțiile de la început', spunea Bogdan Ciudoiu, în legătură cu emisiunea Vorbește Lumea.

Toate stările în dimineața asta! God, this is so fun 😬❤️ Multumesc noilor colegi pentru primire si căldură!', a scris Bogdan Ciudoiu pe Instagram, după ce a început noul sezon al emisiunii de la Pro TV.

În ceea ce privește viața personală, Bogdan de la Vorbește Lumea este căsătorit și are o fetiță superbă, pe nume Natalia.

Cove a plecat de la Vorbește Lumea după 6 sezoane

Cove a plecat de la „Vorbește Lumea’ după ce a prezentat 6 sezoane. Vedeta a avut și un mesaj pentru fanii lui, care l-au urmărit cu sufletul la gură, în fiecare ediție. El a subliniat că schimbările fac parte din viața fiecăruia și că sunt benefice atunci când vin la momentul oportun. Cât despre show-ul de la PRO TV, l-a descris drept o perioadă frumoasă din viața lui.

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă aștept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!’, a declarat Cove, anunțându-și retragerea de la PRO TV.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton