Cine este Armando Rădulescu de la Mireasa. A suferit o mare dezamăgire în dragoste și nu vrea să repete experiența din trecut/ GALERIE FOTO

 Cica Cristina
.

Armando Rădulescu s-a înscris la emisiunea Mireasa, alături de verișoara sa, care îi este și cea mai bună prietenă, pentru a-l ajuta să găsească femeia ideală pentru el.

Armando-Radulescu-Mireasa-1Armando-Radulescu-Mireasa-1

Armando Rădulescu are 24 de ani și vine din comuna Mănăstirea, județul Călărași. Pasiunile sale, într-o ordine stabilită clar chiar de el, sunt fotbalul, gătitul, muzica și dansul.

Citește și: Cine este Andra Nicolin, concurenta de la „Mireasa'.Este pasionată de gastronomie și vrea să-și deschidă un restaurant/ GALERIE FOTO

Concurentul de la Mireasa este o persoana care vede întotdeauna partea plină a paharului, indiferent de circumstanțe și situația în care se regăsește.

Armando Rădulescu a avut o relație serioasă cu o femeie de care s-a îndrăgostit la prima vedere'. A decis să se departă de iubita sa după un an și jumătate, din cauza infidelității.

Citește și: Cine este Alexandra Lincă de la „Mireasa”. Are 22 de ani și face parte dintr-un ansamblu de dansuri populare/ GALERIE FOTO

El a intrat în casa Mireasa pentru a avea posibilitatea de a cunoaște o viitoare parteneră de viață. El speră ca aceasta să nu îl dezamăgească, fiind evident că nu mai vrea să repete experiența din trecut. Din acest motiv, pentru a se asigura că dragostea nu îl orbește din nou, Armando intră în casa Mireasa însoțit de verișoara sa, Lavinia.

Citește și: Cine e Vasile Turnău, de la 'Mireasa'. Concurentul a suferit o mare decepție sentimentală în trecut

Cei doi au copilărit împreună, se cunosc extrem de bine și sunt cei mai buni prieteni. Drept urmare, Armando este sigur că sfaturile Laviniei îl vor ajuta extrem de mult pe parcursul show-ului.

Citește și: Cine este Cătălina Ruja, de la „Mireasa’.Are 19 ani și este cea mai tânără concurentă/ GALERIE FOTO

În calitate de gazdă a reality show-ului matrimonial „Mireasa”, Diana Dumitrescu va aduce în centrul atenției povești de dragoste, întâmplări spectaculoase și îi va supune pe concurenți la reguli dure, confruntãri acide și încãrcate de emoție, dar și la multe provocãri, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus. 

Marele premiu de la „Mireasa” este de 40.000 de euro. Atât fetele, cât și băieții vor locui în aceeași casă. Emisiunea este difuzată de luni până vineri, de la ora 14.00. În weekend, telespectatorii au ocazia de a vedea emisiunea de la ora 17.00.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Captura YouTube

Citește și: Cine este Ella Stoleriu de la Mireasa și de ce s-a înscris la show-ul de la Antena 1.La ce emisiune a mai participat, în trecut / GALERIE FOTO

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton