Cine este Andra Șerban de la Mireasa. Drama neștiută a concurentei

 Stamen Diana
.

Andra Șerban s-a înscris la Mireasa și vă prezentăm cine este concurenta care a izbucnit în lacrimi la intrarea în casa dragostei. Tânăra a reușit să o impresioneze pe Simona Gherghe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andra Șerban de la Mireasa a făcut o bună impresie mamelor de băieți cu povestea pe care o are tatuată pe braț. Tânăra are 25 de ani și vine din Brăila pentru a-și găsi jumătatea.

'Sunt Andra, am 25 de ani și vin din Brăila. Am ales să particip la această emisiune pentru a-mi găsi perechea vieții mele. (…) Am terminat Facultatea de Litere, specializarea Secretariat și sunt analist bancar.', a spus concurenta.

Andra Șerban de la Mireasa își dorește un bărbat care să o facă fericită și să o aprecieze pentru ceea ce este. 'Alesul vreau să fie un bărbat matur, hotărât și să știe să mă iubească și să mă aprecieze la adevărata mea valoare', a spus bruneta.

Citește și: Cine este Claudia Ciobanu de la Mireasa. E cântăreață și vrea un bărbat care să o susțină financiar

Pe braț, Andra Șerban de la Mireasa are tatuată data de naștere a bunicului ei, cel care a crescut-o și care s-a stins din viață în urmă cu puțin timp.

'A fost o perioadă mai sensibilă pentru mine. A decedat bunicul meu… și e data lui de naștere (n.r. – tatuajul). A fost bunicul care m-a crescut. Am fost eu mai atașată de el. Mi-a fost om drag sufletului și am fost crescută de el. Îl vedeam destul de tare, dar boala l-a doborât. Lui i-ar fi plăcut să mă vadă aici', a povestit Andra.

Citește și: Cine este Lorena Corbu de la Mireasa. Nu e prima dată când participă la un show matrimonial

Cine-este-Andra-Șerban-de-la-Mireasa-2Cine-este-Andra-Șerban-de-la-Mireasa-2

Cine este Andra Șerban de la Mireasa

Andra Şerban de la Mireasa are de 25 de ani și spune despre ea că este o fire prea prietenoasă, dar totodată îi place disciplina şi nu are foarte multă încredere în ea.

Ultima relaţie serioasă a concurentei de la show-ul matrimonial prezentat de Simona Gherghe la Antena 1 s-a încheiat în urmă cu un an şi tocmai de aceea vine în casa Mireasa în speranţa că îşi va găsi un partener în adevăratul sens al cuvântului, un om care să ştie ce vrea de la viaţă, care să o iubească şi să o aprecieze aşa cum este.

Citește și: Cine e Ștefania Urecheatu de la Mireasa. A participat și la Puterea Dragostei: 'Bărbatul potrivit trebuie să fie matur'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton