Cine este Amalia de la Chefi la cuțite. Femeia trăiește un coșmar, după ce a primit amenințări de la niște necunoscuți

 Oana Popoiag
.

Amalia Bellantoni este una dintre participantele la 'Chefi la cuțite' din acest sezon și probabil cea mai controversată dintre toți. Femeia a stârnit numeroase antipatii în rândul publicului, dar unii au dus la un alt nivel aversiunea. Amalia trăiește un coșmar, după ce a fost amenințată în repetate rânduri de indivizi necunoscuți.

Amalia Bellantoni este unul din concurenții acestui sezon 'Chefi la cuțite', iar stilul său a atras atât simpatii, cât și numeroase antipatii. Așa se întâmplă în orice competiție, dar în cazul Amaliei, lucrurile au trecut la un alt nivel. Se pare că femeia are dușmani în toată regula, care nu doar că o vor afară din concurs, dar au trecut la amenințări teribile.

Amalia de la Chefi la cuțite a primit amenințări teribile

Supranumită 'Regina Pizzei', ca urmare a faptului că este căsătorită cu un italian, Amalia a primit o serie de amenințări, fiind terorizată în mod repetat de indivizi necunoscuți. Concurenta de la Chefi la Cuțite a mărturisit că a fost sunată în miez de noapte și amenințată că restaurantul său va fi incendiat și va avea probleme serioase.

Unele persoane îmi terorizează viaţa de când apar la tv. Nu le-am luat în seamă prima dată mesajele obscene pe care le-am primit. M-au sunat la 3 noaptea şi mi-au spus că vin la restaurant să ne dea foc. Dimineaţa mi-au zis oamenii că să am grijă ce fac la tv”, a povestit Amalia la „Acces Direct”.

'O angajata de la restaurantul meu mi-a zis că o mașină a oprit în fața și un bărbat a anunțat că o caută pe Sicilianca și a vrut să dea în chelneriță, atunci când o a doua persoană din mașină a rugat să nu fie bătută chelnerița, fiindcă nu ea este Amalia Bellantoni!', a mai povestit Amalia de la Chefi la cutite.

Foto: Facebook, PR

Citește și: Dieta lui Mircea Radu! Regula de aur de care ține cont prezentatorul TV în lupta cu kilogramele, la 51 de ani

Amalia Chefi la cuțiteAmalia Chefi la cuțite
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton