Cine e Maria Pițurcă, procuroarea care a bruscat fetița de 8 ani. Femeia câștigă extrem de mulți bani!

 Oana Popoiag
.
Maria Pițurcă procuroareMaria Pițurcă procuroare

După ce imaginile cu procuroarea Maria Pițurcă bruscând o fetiță de opt ani pentru a o duce la familia adoptivă au șocat opinia publică, numele acesteia e pe buzele tuturor. Iată cine este Maria Pițurcă și ce venituri are. Se pare că banii sunt ultima sa grijă!

Săptămâna trecută, un material video punea opinia publică pe jar. Imaginile cu procuroarea care brusca o fetiță de 8 ani  pentru a o scoate, însoțită de mascați, din casa în care  copilul a crescut (nr. copilul orfan a fost crescut de un asistent maternal), au cutremurat o țară întreagă. În țipetele disperate ale fetiței, femeia a târât-o până la mașină, cu scopul de a o duce apoi la familia de americani ce o adoptase.

Procuroarea Maria Pițurcă s-a apărat ulterior spunând că fetița țipa „pentru că i s-a inoculat că o iau în străinătate şi îi fac rău', punctând că 'acest copil a fost inclus în categoria copil greu adoptabil şi părinţii au refuzat de două ori să adopte fetiţa', referindu-se la oamenii din Baia de Aaramă, din casa cărora a fost ridicat copilul.

Ce venituri are procuroarea Maria Pițurcă

Conform Știrilor Kanal D, care a publicat declarația de avere a procuroarei, Maria Pițurcă este un om înstărit. Banii sunt ultima sa grijă. Se pare că aceasta deține un apartament în Craiova și a deschis pe numele ei 13 conturi, în lei și euro, suma fiind de 286.746 lei şi 2.098 de euro, adică circa 65.000 de euro. Procuroarea a încasat un venit anual de 149.740 de lei, adică 12.478 de lei (2.700 de euro) pe lună.

Foto: captură video, Libertatea 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton