Cine e Bogdan Vlădău, de la Survivor. Vedeta își lasă acasă soția însărcinată cu primul lor copil

 Oana Popoiag
.

Bogdan Vlădău începe 2020 în forță, fiind unul dintre participanții la reality show-ul Survivor, unde calitățile sale fizice, de altfel impresionante, vor putea fi puse în evidență. Rămâne de văzut cum va gestiona vedeta provocările emisiunii concomitent cu dorul de soția sa, Gina Chirilă, însărcinată cu primul lor copil.

Bogdan Vlădău și-a început cariera în 1999, ca model, lucrând de-a lungul timpului cu toți marii designer de la noi, de la Doina Levintza până la Răzvan Ciobanu. În vara lui 2001 a luat parte la show-ul fenomen 'Vara Ispitelor', moment ce l-a propulsat în atenția publicului.

Bogdan Vlădău pleacă la Survivor cu gândul la Gina Chirilă: 'Îmi va lipsi foarte mult soția mea!'

Bogdan Vlădău intră în competiţia „Survivor România, după ce a mai apărut într-o serie de show-uri TV de divertisment, cel mai recent fiind „Bravo, ai stil!, difuzat de Kanal D, unde a fost membru al „Brigăzii sexy, alături de Victor Slav şi Alex Velea. Om de televiziune, cântăreţ şi pasionat de sport, Bogdan Vlădău nu se teme de experiența Survivor România 2020 și crede că cea mai mare provocare pentru el va fi dorul de soţia sa, Gina Chirilă.

'Sunt conştient că voi trece prin nişte situaţii dificile, dar am un psihic puternic, echilibrat şi mă adaptez destul de uşor la orice situaţie. Am început să mă pregătesc sufleteşte, pentru că îmi va lipsi foarte mult soţia mea, cred că aceasta va fi cea mai grea încercare pentru mine. Va trebui să o gestionez pentru că obiectivul meu este să câştig această competiţie', a spus Bogdan Vlădău, concurent Survivor România 2020

Bogdan Vlădău va deveni tatăl unei fetițe în primăvară

Plecarea lui Bogdan Vlădău la Survivor, în Republica Dominicană, vine concomitent cu un moment extrem de important în viața personală: soția sa, Gina Chirilă, este însărcinată cu primul lor copil, ce va veni pe lume peste circa cinci luni.

Bogdan Vlădau, de la Survivor, formează un cuplu cu modelul Gina Chirilă de șase ani, s-au căsătorit civil în urmă cu doi ani, iar ceremonia religioasă a avut loc în toamna lui 2018. Recent, Vlădău a aflat de Sărbători cea mai frumoasă veste, urmând să devină tatăl unei fetițe.

Bogdan Vlădău va participa la SurvivorBogdan Vlădău va participa la Survivor

Foto: Instagram

Citește și: Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital, în Mauritius, cu fetița de 10 luni: 'Au anesteziat-o și i-au pus perfuzia în tâmplă'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton