Cine a fost primul soț al Corinei Dănilă. Este un cunoscut prezentator TV

 Stamen Diana
.

Corina Dănilă a fost căsătorită în urmă cu mai bine de 20 de ani cu Valentin Moraru, un cunoscut prezentator TV. Actrița încearcă să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor și preferă să vorbească mai mult despre lucrurile profesionale.

Nu sunt mulți cei care știu că vedeta a fost căsătorită cu Valentin Moraru, un cunoscut prezentator de știri sportive, care în trecut a lucrat la Pro TV. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când lucrau la același trust, însă căsnicia lor nu a durat prea mult.

'L-am cunoscut pe soțul meu la PRO TV. M-a păcălit Valentin Moraru, care prezinta știrile din sport, și m-a luat de nevastă. Dar cred că l-am păcălit și eu pe el…', spunea Corina Dănilă într-un interviu, în urmă cu mai mulți ani.

Valentin Moraru este singurul bărbat cu care Corina Dănilă a fost căsătorită. Cei doi nu au avut copii împreună. La vremea respectivă, actrița era nevoită să facă navetă Chișinău-București, pentru că a fost trimisă la ProTV Chișinău, iar distanța pare ca a afectat relația lor. După ce Corina Dănilă s-a întors în București, căsnicia ei cu Valentin Moraru a luat sfârșit în scurt timp.

'Greu. Pentru ca avem un catel care trebuie scos afara de doua ori pe zi, iar masina de spalat nu functioneaza singura – ea trebuie bagata in priza. De aceea, dar nu numai de asta, va trebui sa fac niste drumuri acasa din cand in cand… Deocamdata, nu stiu exact cat voi mai sta la Chisinau, dar cred ca nu e vorba doar de o saptamana sau doua', a mai declarat Corina Dănilă la vremea respectivă.

FOTO: Facebook

Valentin Moraru, primul soț al Corinei DănilăValentin Moraru, primul soț al Corinei Dănilă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton