Cine a fost primul iubit al Deliei Matache. Au avut o relație cu năbădăi

 Stamen Diana
.

Delia Matache a avut mai mult relații de-a lungul timpului până să-l întâlnească pe Răzvan Munteanu și să se căsătorească cu el. Primul iubit cu care a apărut în public a fost Florin Moldoveanu cu care a avut o relație cu năbădăi.

Până să ajungă să se căsătorească cu Răzvan Munteanu, Delia a trecut prin mai multe relații nereușită, însă primul iubit al vedetei a fost un om de afaceri care i-a dat viața peste cap la un moment dat.

În anul 2003, Delia Matache l-a întâlnit pe Florin Moldoveanu, un tânăr afacerist, de care s-a îndrăgostit iremediabil. Relația cântăreței cu omul de afaceri a durat doi ani, iar fiecare a luat-o apoi pe drumul lui. Spre sfârșitul relației, Florin Moldoveanu a fost acuzat că ar fi înșelat-o pe Delia. În 2005, cei doi s-au despărțit, iar Florin Moldoveanu s-a căsătorit cu Lucica, femeia cu care avea o relație în paralel, dar cu care avea și o afacere într-un mall din Capitală.

Șase ani mai târziu, în anul 2009, Delia Matache și Florin Moldoveanu s-au împăcat, chiar dacă afaceristul era căsătorit. Artista a așteptat 2 ani ca iubitul ei să divorțeze așa cum îi promisese. Când credea că lucrurile s-au așezat, Florin Moldoveanu a înșelat-o pe vedetă cu Andreea Tivadar, un model care defila prin cluburile din București.

Relația Deliei Matache cu afaceristul a luat sfârșit definitiv în anul 2010, iar acum amândoi sunt amuzați de întâmplările prin care au trecut împreună.

Ne-am reîntâlnit într-un moment în care amândoi eram nefericiţi. El a decis să divorţeze de dinainte să mă caute pe mine. Între noi a existat o relaţie plină de pasiune, de-aia ne-am bălăcărit când ne-am certat, pentru că am ţinut unul la celălalt şi eram orgolioşi. Acum, eu zic că fiecare dintre noi s-a maturizat şi chiar facem glume pe seama celor întâmplate', declara Delia pentru Click! în 2009.

Citește și: Onorarii colosale și pretenții de lux pentru artiștii din România! Delia și INNA cer pentru un concert… cât o garsonieră!

Citește și: 'Da, mamă, m-am făcut brunetă!' Delia, schimbare de look majoră. A renunțat la blond

FOTO: Facebook, Libertatea

Primul iubit al Deliei MatachePrimul iubit al Deliei Matache

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton