Chef Sorin Bontea spune adevărul despre relația cu Răzvan Fodor și cu Speak, după Asia Express: "El e nașul, iar eu le gătesc la nuntă"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, câștigătorii de la Asia Express, au rămas prieteni după concurs. Celebrul chef ne-a spus în ce relații mai este acum cu artistul, dezvăluindu-ne chiar că că cei doi urmează să mai aibă un proiect împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La capitolul experiențe bifate, să nu uităm de participarea la „Asia Express. Felicitări! Trebuie să-ți mărturisesc că tu  și Răzvan Fodor ați fost  concurenții  mei  preferați  și  mă bucur tare că ați câștigat. Ai spus că acest  show  te-a  ajutat  să  câștigi  un prieten pe viață. Cum mai este relația voastră acum? Cât de des vă vedeți și ce activități întreprindeți împreună?

Experiența pe care o trăiești în „Asia Express înseamnă amintiri pe care în mod normal le aduni în ani de zile. Ăsta este unul dintre motivele pentru care relația cu coechipierul tău devine foarte strânsă. Chiar zilele astea am tot vorbit cu Răzvan, pentru că vrem să mergem împreună la pescuit, dar trebuie să vedem cum ne organizăm, mai ales că el a fost plecat în Turcia pentru o perioadă destul de lungă. Vom mai avea un proiect împreună, care probabil va fi public cât de curând.

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:„M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…'/ EXCLUSIV

În afară de Răzvan, la „Asia Express te-ai   mai   apropiat   de   Speak    și Ștefania. Mult timp s-a spus că și-ar dori ca tu și soția ta să le fiți nași la nuntă! A venit o propunere oficială în acest sens?

În momentul în care Speak a cerut-o de soție, rolurile au fost clar stabilite – Răzvan e nașul, iar eu le gătesc la nuntă. Am vorbit despre asta și când au venit la „Chefi la cuțite. Le-am zis și atunci, vin să le gătesc la nuntă, de ce a fost nevoie să vină și să se chinuie cu bucătăria? (râde)

Citește și: Cum a fost ales chef Sorin Bontea să jurizeze o emisiune culinară, acum 8 ani:„Eram convins că face mișto de mine, l-am și înjurat și i-am zis să mă lase în pace'/ EXCLUSIV

Când  ai  fost  dezamăgit  ultima  dată?

Eu încerc să nu fiu supărat pe viață, că nu rezolv nimic. Dezamăgirile sunt o formă de intensificare a tristeții sau a unei stări proaste, lucruri pe care eu încerc mereu să le evit.

Asia-express-12-1Asia-express-12-1

La final, spune-ne câteva lucruri despre tine pe care publicul nu le știe.

Am tobe acasă, la care chiar bat. E o chestie care mă relaxează. Am un prieten toboșar, iar în pandemie începusem niște cursuri pe FaceTime. (râde)

Citește și: A murit Prințul Azim, fiul sultanului din Brunei.Avea 38 de ani

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE OCTOMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton