Chef Adrian Pop a murit după ce a fost bătut la o petrecere. Se afla în comă de mai multe zile

 Mirea Roxana
.

Chef Adrian Pop, în vârstă de 51 de ani, a murit marți seara. În urmă cu câteva zile, acesta a ajuns în comă la spital după ce a participat la o petrecere din Apahida, unde au fost prezenți și mai mulți polițiști. În cazul morții lui chef Adrian Pop, anchetatorii ar avea mai multe teorii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Chef Adrian Pop a murit în seara de 16 martie. Acesta era internat de mai multe zile în spital, aflându-se în stare de comă. Adrian Pop ar fi fost bătut la o petrecere în Apahida, petrecere la care au participat și mai mulți polițiști, în ciuda regulilor care interzic astfel de adunări având în vedere pandemia de coronavirus.

72348473_2469985739716397_3276407332078092288_o72348473_2469985739716397_3276407332078092288_o

 Anchetatorii spun că ar exista mai multe piste în cazul morții lui Chef Adrian Pop. Potrivit uneia dintre variante, din cauza consumului ridicat de alcool, chef Adrian Pop ar fi căzut și s-ar fi lovit la cap, rezultatul fiind starea de inconștiență. O altă variantă presupune faptul că chef Ardian Pop a fost bătut de unul sau mai mulți participanți la respectiva petrecere.

Chef Adrian Pop a murit după mai multe zile de comă

Paul Siserman, un apropiat de-ai lui Adrian Pop, a încercat să facă lumină în acest caz și a declarat că, în urma consumului de băuturi alcoolice, a avut loc un concurs de skandenberg. Întreaga acțiune a degenerat și s-a lăsat cu jigniri și acuzații grave. După care n-a mai fost decât un pas până la bătaia care i-a adus moartea lui chef Adrian Pop. Paul Siserman susține că bucătarul a fost găsit într-o baltă de sânge.

Citește și: Laurette se operează, după ce a fost bătută la hotel! Cum se simte acum:are traumatism la nivelul capului, hematom și dureri

Citește și: Cine este Marian Pavel, de la Mireasa sezon 3.Vrea o femeie corpolentă

Citește și: Cine este Costinela Manea de la Mireasa sezon 3.Vrea un bărbat inteligent

Citește și: Michelle Obama o susține pe Meghan Markle, după acuzațiile de rasism la adresa Casei Regale:„Nu este deloc o surpriză…'

Ei bine, oamenii legii care erau și ei prezenți la petrece s-au făcut nevăzuți după evenimentul tragic. Aceștia au ales să plece chiar înainte ca mai mulți colegi de-ai lor să fie chemați la fața locului pentru a investiga întregul incident, potrivit spynews.ro.

Reacția lui Florin Dumitrescu după moartea colegului său

Chef Florin Dumitrescu a după anunțul potrivit căruia colegul său de breaslă a încetat din viață.

„Facem un apel către toți membrii ANBCT România, dar și către toată comunitatea culinară din România, să fie alături de familia colegului nostru în aceste momente extrem de dificile și vă invităm să donați orice sumă de bani. Vom face o solicitare oficială adresată organelor de cercetare penală cu privire la derularea cercetărilor. Comunitatea ANBCT se va asigura că ancheta demarată de către organele abilitate va fi tratată cu maximă prioritate și nu va fi mușamalizată. Vinovații vor fi trași la răspundere pentru faptele lor.', este mesajul postat de Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram.

Vestea morții lui Adrian Pop, dată de un apropiat

Vestea morții lui chef Adrian Pop a fost dată de unul dintre apropiații bucătarului. Acesta a scris pe o rețea socială câteva cuvinte în memoria celebrului bucătar.

Rămas bun, coleg drag, odihnește-te în pace! Adi rămâne în amintirea noastră ca un coleg exemplar, mentor și antrenor pentru generații întregi de profesioniști și un învingător pe terenul competițiilor culinare. Nu te vom uita niciodată! Colegii din ANBCT', a scris acesta pe Facebook.

Paul Siserman a scris și el câteva cuvinte după aflarea veștii morții lui Adrian Pop.

„Maestre te-ai grabit.

Mai aveam multi, multe de invatat de la tine.

Dumnezeu sa te odihnească în pace

Till we meet again...', a scris Paul pe Facebook.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton