Cezar Juratoni a slăbit peste 16 kilograme, dar Elena Ionescu s-a îngrășat. Câștigătoarea Survivor a explicat motivul: "Să știți că nu e din pricina mâncării"

 Cica Cristina
.

Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România, a explicat motivul pentru care a luat în greutate pe parcursul competiției.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Majoritatea concurenților de la Survivor slăbesc pe parcursul competiției, mai ales că nu beneficiază chiar de mese bogate. În general, consumă orez și nucă de cocos. Cu toate acestea, Elena Ionescu s-a îngrășat pe perioada petrecută în Republica Dominicană. Motivul? Se pare că suferă de o dereglare hormonală destul de gravă.

Colegul ei, Cezar Juratoni, a slăbit peste 16 kilograme în patru luni, iar Elena Ionescu a câștigat câteva kilograme din pricina problemelor hormonale, care i-au adus mai multe probleme. Artista s-a plâns și de faptul că nu ar mai fi avut menstruație de patru luni.

Citește și: Cine este Elena Ionescu, concurentă Survivor România 2020.Curiozitatea şi teribilismul o trimit pe cântăreaţă în jungla din Dominicană!

Câștigătoarea Survivor a ținut să precizeze că și acasă obișnuiește să facă sport și nici chiar în perioada sarcinii nu s-a îngrășat. A clarificat faptul că nu alimentația a fost problema, ci dereglările care i-au dat peste cap organismul.

Elena Ionescu: 'N-am mai avut menstruație de 4 luni'

'Am văzut că foarte mulți v-ați mirat că m-am îngrășat la Survivor. Ei, bine, să știți că nu e din pricina mâncării. Este vorba de o problemă hormonală care se întâmplă, am înțeles eu, frecvent, celor care merg în astfel de competiții, chiar și la Survivor. Este o dereglare pe care nu pot s-o gestionezi… Atunci când corpul nu mai mănâncă foarte mult timp și câștigă niște recompense ca cele pe care le câștigam noi, evident că exisatu niște șocuri pe care noi le dădeam organismului.

Citește și: Elena Ionescu, mărturisiri tulburătoare despre traumele trăite din cauza problemelor cu tenul!”Îmi pare bine că am reușit să mă arăt oamenilor poate așa cum nu m-au văzut niciodată”

Tot din această problemă nu am mai avut 'perioadă' (menstruație n.r.). 'Perioada' mea nu a mai venit de 4 luni de zile. E foarte greu să spun din pricina căror motive, dar probabil că toate acestea s-au cumulat, s-au adunat și s-a ajuns la aceast problemă pe care astăzi o am. Nu știu dacă știți, eu sunt foarte activă și fac sport pentru mine, în primul rând, pentru sănătate. Inclusiv când eram însărcinată cu beblușul meu făceam foarte mult sport și eram la aceleași kilograme pe care le am acum', a spus Elena Ionescu pe vlogul său.

Elena-Ionescu-1-2Elena-Ionescu-1-2

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Fratele Cristinei Țopescu a deschis un proces de partaj, în paralel cu divorțul.La mijloc e vorba de o avere considerabilă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton