Cerere în căsătorie la Survivor: „Tremur din toate încheieturile...”

 Mirea Roxana
.

Moment unic la Survivor România. Un cuplu de îndrăgostiți a câștigat concursul Jocurile LOVEimpice', derulat de Radio Impuls. Drept urmare, Iulia și Vlad au avut parte de o vacanță de vis  în Republica Dominicană, iar sejurul s-a încheiat cu o vizită pe platourile de filmare ale emisiunii Survivor. Emoțiile au fost la cote maxime pentru cei doi, însă nimeni nu a anticipat ce avea să urmeze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vlad și Iulia sunt norocoșii care au câștigat concursul Jocurile LOVEimpice', derulat de Radio Impuls. Drept urmare, cei doi s-au putut bucura de o vacanță de vis în Republica Dominicană. De asemenea, îndrăgostiții i-au întâlnit și pe concurenții Survivor România.

cerere-in-casatorie-la-Survivor-Romania-3cerere-in-casatorie-la-Survivor-Romania-3

„Ne-am înscris la insistențele iubitei mele, m-a și convins, noi nu am câștigat nimic, niciodată, până la acest concurs. Suntem cei mai norocoși că am reușit să ajungem aici, a fost o experiență incredibilă', a spus Vlad la Survivor, duminică seara. 

Moment unic în istoria Survivor

Dan Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor, i-a întrebat pe Vlad și Iulia ce înseamnă pentru ei faptul că se află pe platoul de filmare al competiției.

Este cea mai tare activitate pe care am făcut-o în această vacanță, în Dominicană, și a fost cea mai așteptată', a răspuns Iulia.

Cei doi au vrut să le transmită un mesaj concurenților de la Survivor România.

„Vă susținem pe toți. Sunteți eroi că sunteți aici. de fiecare dată ne uităm la toate emisiunile. Nu știu cum rezistați  și noi suntem norocoși că am ajuns în acest punct. Ne-am bucurat de o vacanță minunată', a spus Vlad.

Citește și: Cătălin Moroșanu s-a accidentat grav la Survivor:„Nu mai am stabilitate pe picior'

Citește și: Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România.Zanni a izbucnit în lacrimi

Citește și: De ce s-au despărțit Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei:„A fost dezastru'

Citește și: Andreea Marin, atac dur la Mihaela Rădulescu:„N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat de persoana mea!'

Cerere în căsătorie la Survivor

Nimic nu avea să prevestească ce urma să se întâmple. Vlad a scos din buzunar inelul de logodnă și a cerut-o în căsătorie pe Iulia, moment care va rămâne în istoria Survivor România.

Mi-aș dori să marchez acest moment pentru toată viața!', a spus Vlad, moment în care a ingenuchiat în fața iubitei sale și a cerut-o în căsătorie.

Concurenții au fost și ei emoționați de gestul lui Vlad și au început să aplaude puternic și i-au felicitat din suflet pe cei doi îndrăgostiți.

Răspunsul nu avea cum să nu fie un „da' din tot sufletul.

Este un moment unic pentru noi. Și faptul că suntem aici este ceva special și am zis că este cel mai frumos și unic moment în care se poate întâmpla asta. Deci, tremur din toate încheieturile', a spus Vlad.

Iulia, în culmea fericirii

Iulia radia de fericire și emoție.

Toată lumea, înainte să plecăm, îmi spunea „cum ar fi să te ceară în căsătorie?'. Noi nu avem absolut niciun gând. Nu mi-a spus niciodată că se vede căsătorit cu mine sau ceva de genul acesta și chiar nu m-am așteptat. Este o mega surpriză. Nu-mi venea să cred', a spus Iulia.

Faimoșii și Războinicii i-au mai felicitat încă o dată pe cei doi, iar Sorin chiar le-a spus că i-au dat lacrimile pentru că și-a amintit de iubita sa de acasă.

Sursa Foto: captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton