Cele mai curajoase ținute în 2019! Vedetele s-au întrecut în outfituri excentrice la petrecerile mondene

 Oana Popoiag
.

Theres No Business Like Show Business', spune o vorbă veche și o confirmă și vedetele noastre, care în 2019 s-au întrecut nu doar în proiecte de tot felul, ci și în apariții excentrice. Fie că și-au etalat ținutele extravagante la petreceri, pe covorul roșu, la evenimente din viața personală sau emisiuni, celebritățile din lista de mai jos au făcut furori, stârnind admirație sau controverse, după caz. Sau chiar reclamații la CNA…

Iulia Albu
Dacă nu ar fi existat, cuvântul excentric' ar fi fost inventat special pentru Iulia Albu. Domnița de Alba nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar dintre cele mai wow' ținute purtate de ea anul acesta o amintim pe cea de la VIVA! Party. Vedeta a apărut pe covorul roşu într-o ţinută provocatoare, o fustă foarte scurtă şi o pereche de cizme lungi, de peste 1.000 de dolari, de la Dior. Iulia a purtat o rochie-capă și cercei creație proprie (Iulia Albu Les Merveilles), broșă Chanel și o umbrelă cu mâner din fildeș – touch-ul cel mai interesant', după cum a spus Iulia. Cel mai inedit accesoriu a fost însă… Josephine Levredoux du Champagne, o găinușă de mătase', care a stat cuminte pe umărul Iuliei pe tot parcursul serii.


Anamaria Prodan
Anamaria Prodan este o femeie lipsită de inhibiții, iar asta nu o știm de ieri, de azi. După ce a reușit să slăbească 17 kilograme în doar 8 luni, sexy impresara a făcut senzație pe covorul roșu la VIVA! Party 2019, într-o ținută prețioasă și foarte… transparentă, ce lăsa la vedere bikinii. Întrebată de reporterul VIVA! cum se vede peste 20 de ani, Anamaria a glumit: Păi, acum sunt îmbrăcată. Peste 20 de ani, o să fiu ceva mai dezbrăcată…'. Vedeta de 46 de ani ne-a povestit că a slăbit deoarece și-a dorit foarte mult să-și recapete formele care au consacrat-o și, după câte am putut constata cu toții, a reușit.

Carmen Brumă
Poate cea mai mare surpriză stilistică a anului, Carmen Brumă a avut o apariție de-a dreptul spectaculoasă și, în același timp, total neașteptată, la Gala Unica. Vedeta a purtat o rochie neagră, mulată, cu spatele
extrem de decoltat, similară celei purtate de actrița Mireille Darc în 1972, în filmul Marele blond cu un pantof negru'. Anii de sport și-au spus cuvântul, astfel că bruneta a făcut furori la eveniment cu rochia minimalistă, dar foarte sexy, ce lăsa vederii o parte din posterior. Carmen le-a dat palpitații celor prezenți la gală nu doar cu outfitul însă. Aceasta a avut nevoie de primul ajutor al medicilor de pe ambulanță după ce i s-a făcut rău în timpul unui interviu live.

DJ Wanda
DJ Wanda a devenit de multă vreme portdrapelul extravaganțelor în showbizul nostru. Rochia de mireasă aleasă de brunetă pentru ziua căsătoriei cu Karl Katavich a depășit însă orice așteptări. La nunta cu tematică RocknRoyal, care a avut loc la Londra, Wanda a purtat o rochie atipică, realizată de designerul sud-african David Fielman, completată de o pălărie albă Victoria Grant. Este vorba despre modelul pe care l-a purtat și faimoasa Gwen Stefani. Nunta a constat în două petreceri distincte: o recepție elegantă, în stil Royal, la un hotel de lux din Londra, și o petrecere, în stil rock, într-un pub celebru din cartierul exclusivist londonez în care mirii locuiesc.

Loredana
În ultima vreme, aparițiile tot mai îndrăznețe ale Loredanei Groza au pus internetul pe jar. Ediția Neatza cu Răzvan și Dani', unde artista a purtat un outfit foarte decoltat, a fost reclamată la CNA, iar motivul l-a reprezentat ținuta total nepotrivită pe care vedeta a afișat-o la matinal, la ore accesibile minorilor. Artista a fost taxată pentru îndrăzneală, dar s-a uitat un detaliu esențial în toată această ecuație a expunerii: Loredana a fost încă de la început, din anii 90, o apariție extravagantă, care nu s-a ferit să facă valuri, fiind adesea comparată cu Madonna pentru curajul în atitudine și outfituri.
Emil Rengle
După ce a câștigat Românii au talent', în 2018, cariera lui Emil Rengle a explodat. Dar și personalitatea sa vibrantă și excentrică, tradusă în vestimentație prin ținute care mai de care mai extravagante. La Elle New Media Awards, celebrul coregraf a făcut furori purtând o rochie all black. În vreme ce unii au admirat outfitul, alții au strâmbat din nas, dar nimeni nu a rămas indiferent. Rengle a ales să poarte, ca la multe dintre aparițiile sale publice, tocuri. De altfel, recent, acesta și-a îndeplinit un mare vis: acela de a urma un curs intensiv de dans pe tocuri în Los Angeles, susținut de un faimos coregraf american. Viața de influencer este una dintre cele mai frumoase. Tot ceea ce facem e să fim noi înșine. Avem curajul și nebunia să ieșim din rutină și să arătăm lumii un exemplu de curaj și chiar și un pic de autoironie', a declarat Emil Rengle pentru Elle.

Alina Ceușan
Alina Ceușan este în centrul atenției la orice eveniment la care ia parte, atât datorită aerului întotdeauna sexy, cât și grație combinațiilor stilistice de multe ori imprevizibile și inedite. Așa cum a fost cazul la Elle New Media Awards 2019, unde frumoasa blondă, câștigătoare la categoria Lifestyle Influencer, a impresionat cu outfitul ei eclectic. Alina, de șapte ani prezentă în mediul online cu blogul său, a dezvăluit că purta un sacou furat' din garderoba soțului ei, o fustă simplă, o pălărie vintage cu pene și o pereche de pantofi de la Gucci. Rămâne de văzut cum se va modifica stilul vestimentar al bloggeriței după ce se va întoarce din dura competiție Asia Express'.

Ana Morodan
Are 34 de ani și în doar câțiva ani de când a venit în București, și-a construit un brand personal unic. Excentricitatea e parte din universul ei, lucru pe care Contesa', așa cum este adesea alintată, l-a dovedit din plin și la deja tradiționala sa petrecere, The Millenial Aristo Party. Petrecere în stilul propriu, pe lux și opulență', unde gazda nu a dezamăgit așteptările în privința outfitului: o salopetă mulată, mov strălucitor, prevăzută cu o mantie în aceeași culoare, look completat de un machiaj decandent și puternic. Știi, au fost mulți oameni care s-au mirat că sunt același om excentric și nebun pe care îl văd în social media. Inclusiv câțiva dintre prietenii noi pe care mi i-am făcut în «Asia Express», când am ajuns în țară și au venit la #theMoffice, au fost mirați să constate că eu așa trăiesc, nu e nimic fabricat, construit, fake-uit. N-aș putea să fiu altcineva decât Ana Morodan. Pentru nici un like, share sau punct de rating în plus', a declarat Morodan pentru VIVA!.

Ana Baniciu
Are 26 de ani, este celebră și arată incredibil de bine, calitate pe care nu se ferește să o pună în evidență prin haine. Dar parcă nicicând nu a fost Ana Baniciu atât de sexy și îndrăzneață în vestimentație ca la VIVA! Party 2019, unde a făcut furori într-o rochie lungă, mulată, cu o crăpătură amplă și aparent riscantă. Ulterior, frumoasa artistă a declarat pentru Libertatea că și-a pierdut o parte din formele care au consacrat-o. Am slăbit ca să nu mai puteți spune că am cel mai sexy posterior din România. Glumesc, el a rămas. Am slăbit, într-adevăr, vara asta, pentru că am fost în mutare, m-am mutat la casă nouă, am cărat multe chestii, m-am stresat foarte mult și am slăbit fără să vreau, dar acum am început să mănânc bine, să fac sală din nou și să reintru în normal', a dezvăluit Ana.

Diana Sar
O apariție fresh și neconvențională în showbizul românesc, Diana Sar joacă în serialul Vlad' și are la activ numeroase pictoriale de modă, fiind un manechin de succes. Nici o apariție a brunetei nu trece neobservată, aceasta abordând cel mai adesea ținute excentrice și incredibil de sexy. Una dintre cele mai extravagante apariții ale sale a fost cea de la Unica Urban Party, unde Diana a fost în centrul atenției purtând o ținută extrem de sumară.

Foto: VIVA!, ELLE, UNICA, PR

vedete excentricevedete excentrice

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton