Cei trei concurenți pe care Cătălin Moroșanu îi vede în finala Survivor: „Au potențial foarte mare”

 Mirea Roxana
.

Cătălin Moroșanu a fost eliminat de la Survivor România din cauză că a suferit o ruptură de menisc pe unul dintre traseele sportive din Republica Dominicană. Recent, acesta s-a întors în țară și a făcut primele declarații despre experiența de la Survivor. De asemenea, a dezvăluit care sunt cei trei concurenți care au șanse să ajungă în finală și să câștige premiul în valoare de 250.000 de lei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Moroșanu s-a întors recent de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D. Faimosul a fost așteptat la aeroport de oamenii dragi, de soția sa și de Bogdan Mocanu. Faimosul a vorbit despre experiența de la Survivor România și a mărturisit care sunt cei trei concurenți care au șanse mari să ajungă în finală și chiar să câștige Survivor.

m1-11m1-11

„Mă bucur să am ajuns pe pământ românesc. Mi-au lipsit mâncarea, suportul pishic, familia, fetița mea, rpeitenii și acum realizez că trebuie să le acord mai multă importanță, să îi iubesc mai mult. Am realizat că viața este foarte scurt și trebuie să o trăim din plin.

Elena Marin poate să ajungă în finală, are un potențial foarte mare. Și Cosmin și Zanni au potențial foarte mare, sunt mai mulți care ar putea să ajungă în finală și să facă o figură frumoasă’, a declarat Cătălin Moroșanu pentru reporterii Kanal D, după ce a revenit de la Survivor.

Citește și: Primele imagini cu Mellina și Cătălin Moroșanu, după ce s-au întors de la Survivor:„Am trăit ca niște animale'

Citește și: Cătălin Moroșanu rupe tăcerea după eliminarea de la Survivor:”Răutatea m-a tras în jos, psihic!”

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Roxana Nemeș și iubitul ei cât timp ea a fost plecată la Survivor:„Nu mai avem nevoie de despărțiri pentru…'

Citește și: De ce au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu:„Am trăit foarte intens totul'

Cătălin Moroanu: „Nu cred că aș fi câștigat Survivor'

Cătălin Moroanu a declarat, după ce a părăsit competiția Survivor România, că a simțit, în momentul accidentări, că nu va mai putea continua. De asemenea, Faimosul a spus că oricum nu crede că el ar fi fost câștigătorul competiției din Republica Dominicană.

„Situația este destul de gravă. Știam, am simțit atunci când aveam piciorul în nămol, când am pus mâna pe genunchi, am simțit că nu o să pot să mai continui.

Dacă nu m-aș fi accidentat, nu cred că aș fi câștigat Survivor România, în niciun caz. Sunt un om care își analizează opțiunile foarte bine’, a mai spus Cătălin Moroșanu de la Survivor România.

„Cel mai probabil este să fac operație la menisc’

Cătălin Moroșanu a făcut primele declarații la Teo Show, privind o intervenție chirurgicală după accidentare. Are meniscul rupt și dacă nu își va reveni după o lună de tratament, va fi nevoit să facă o operație.

Am meniscul rupt. Am nevoie de intervenție chirurgicală dacă vreau să mai continui cu viața sportivă. O să încerc o lună de recuperare în România și să văd dacă este nevoie sau nu de operație. Mie medicul mi-a zis că cel mai probabil este să fac operație la menisc pentru că oricând, dacă aș face alergare sau m-aș antrena, poate să îmi sară meniscul, să mi se ducă genunchiul într-o parte și să îmi afecteze ligamentele încrucișate’, a povestit Cătălin Moroșanu.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton