Cea mai tânără miliardară din istorie suferă din dragoste! Kylie Jenner s-a despărțit de Travis Scott după o relație de doi ani

 Oana Popoiag
.
Kylie Jenner despărțireKylie Jenner despărțire

Kylie Jenner are o lume întreagă la picioare, mai puțin pe iubitul ei, de care tocmai s-a despărțit după o relație de doi ani. Se vehiculează că cei doi, părinții unei fetițe născute în 2018, au tot avut certuri în ultima vreme.

La doar 21 de ani, Kylie Jenner e pe cai mari. E regina Instagramului și cea mai tânără milardară din lume, averea sa fiind comparabilă cu cea a lui Mark Zuckerberg.

Cu toate acestea, viața amoroasă i-a dat o lovitură: iată că, după o relație de doi ani, din care a rezultat în 2018 o fetiță, Stormi, cea mai tânără membră a clanului Kardashian a pus punct relației cu rapperul Travis Scott.

Kylie Jenner a pus punct relației cu rapperul Travis Scott

Se pare că cei doi au tot avut certuri în ultimul an, zvonurile despre infidelitatea lui Travis contribuind cu siguranță la deteriorarea relației. Conform unor surse din anturajului cuplului, se pare că amorezii au decis, de fapt, să ia o pauză, nefiind vorba neapărat de o separare definitivă. În plus, se pare că Travis și Kylie vor împărți custodia fetiței lor.

Kylie are cu ce se consola. La doar 21 de ani, vedeta de reality show și mogulul cosmeticelor Kylie Jenner este oficial una dintre cei mai bogați oameni din lume și singura tânără de 21 de ani care a făcut miliardul de dolari de pe urma afacerilor proprii! În afara faptului că are o afacere proprie care îi aduce o mulțime de bani și este și star de reality show (Keeping Up With the Kardashians), Kylie Jenner este și regina Instagramului, aceasta câștigând de pe urma contului ei de socializare zeci de milioane de dolari!

2019 a fost anul lui Kylie Jenner

Anul 2019 a fost, cu siguranță, anul lui Kylie, care, în afara faptului că a devenit cea mai tânără miliardară din istorie, a depășit-o cu trei locuri în clasament pe sora ei mai mare, celebra Kim Kardashian, care câștigă și ea în jur de 910.000 de dolari pentru o postare! Pe locul 2 în același clasament se situează Ariana Grande, care are și ea venituri impresionante pentru o postare – 996.000 de dolari -, dar mai mici decât Kylie, chiar dacă are cu aproape mai mult de 20 de milioane de urmăritori în plus decât ea.

Foto. Northfoto, Hepta, instagram

Citește și:

Veste neașteptată! Elena Băsescu s-a despărțit de Cătălin Tomată. Cei doi au fost împreună doi ani

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton