Cea mai controversată fotografie a verii! Cristina Șișcanu și Mădalin Ionescu s-au afișat în ipostaze deocheate pe șezlong, la mare

 Cica Cristina
.

Cristina Șișcanu, care reușește mereu să atragă atenția asupra sa, surprinde din nou! Vedeta a postat o fotografie care nu a putut trece neobservată pe rețelele de socializare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu ne-a obișnuit deja ca în jurul ei să se stârnească tot felul de controverse: fie că sunt legate de modul în care alege să se îmbrace, fie pentru că se contrazice cu fanii sau pune poze provocatoare.

Ei bine, soția lui Mădălin Ionescu a optat pentru ultima variantă și de data aceasta pentru a surprinde încă o dată! A postat o fotografie mai puțin obișnuită de la plajă: vedeta apare în brațele soțului ei și cum fotografia este realizată din spate, cadrul oferă o vedere generoasă, dat fiind că este și în costum de baie.

Citește și: Gabriela Cristea o înlocuiește pe Diana Dumitrescu, la emisiunea Mireasă.Vedeta negociază cu Antena 1, după ce a rămas fără emisiune la Antena Stars

'Dor de vacanță', a scris fosta concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities în dreptul fotografiei, semn că poza nu este una recentă.

Pentru a nu atrage comentarii și pentru a nu se mai implica în polemici de niciun fel, vedeta a decis să dezactiveze această opțiune la poza de pe Instagram.

Citește și: Lavinia Pârva și-a recăpătat silueta, după naștere!Cum arată în colanți, după ce a slăbit 30 de kilograme

Ultima dată când Cristina Șișcanu a stârnit o serie de controverse a fost chiar în pandemie. După ce Naomi Campbell a apărut în aeroport echipată complet împotriva coronavirusului, Cristina Șișcanu a făcut același lucru la un supermarket. Vedeta a purtat combinezon, mănuși, ochelari de protecție și mască. Internauții au luat foc, aducându-i diverse critici, iar ea a avut o reacție explozivă.

Pe bune? Așa de ciudat gândiți unii dintre voi? Nu mai există nicio criză de echipamente de protecție pentru cadrele medicale. S-a rezolvat. Probabil mai durează procesul de producție. În plus, dacă ați face toți ca mine (să ieșiți o dată la șapte zile din casa și echipați așa ), am scăpa de pandemie mult mai repede! Un astfel de echipament nu este scump și este disponibil. De ce aruncați cu pietre? Eu militez pentru a proteja și a ne proteja! Cu ce am greșit? Când va dispărea oare acest efect de turmă care îmbolnăvește societatea?’, a explicat ea pe Instagram.

Citește și: Lidia Buble a stârnit îngrijorări după ce s-a afișat cu multe vânătăi pe corp! Artista a lămurit ce s-a întâmplat:„Semne…'

Probabil, acum nu a mai dorit să ofere niciun fel de explicație.

Cristina-Siscanu-2Cristina-Siscanu-2

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton