Cea mai ciudată dietă pe care a ținut-o Sore. Avea 20 de ani și era să se umple de celulită din cauza regimului

 Oana Popoiag
.
dietă Soredietă Sore

La trei ani după ce a adus-o pe lume pe Erin, printr-o dietă echilibrată, Sore a dobândit greutatea ideală, ajungând să cântărească 55 de kilograme, de unde inițial avea 76. Însă de-a lungul timpului, artista a avut și experiențe neplăcute în încercarea de a slăbi. Sore ne-a mărturisit care a fost cea mai ciudată dietă ținută vreodată.  

 Sore a fost dintotdeauna o femeie cu forme și, până să o aducă pe lume pe Erin, în urmă cu trei ani, a preferat să stea departe de diete. Vedeta de 29 de ani a avut, totuși, ca noi toți, acea perioadă rebelă de încercări din jurul vârstei de 20 de ani.

Sore a ținut o dietă ciudată când avea 20 de ani

Așa se face că, din dorința de a slăbi, artista a apelat la o dietă pe bază de iaurt. Abia peste ani și-a dat seama că dacă nu ar fi renunțat la respectivul regim, s-ar fi ales doar cu celulită, nicidecum cu o siluetă mai zveltă.'Când eram mai mică, pe la 20 de ani, am ținut o dietă ciudată, nu știu unde am auzit-o, o dietă cu iaurt. Dar se știe că lactatele sunt sursa numărul 1 a celulitei, așa că eu nu știu cine doamne m-a pus pe mine să încerc acea dietă. (râde) Nici n-am slăbit, nici nu m-am îngrășat', ne-a declarat Sore care acum, la 29 de ani, a atins greutatea ideala.

Cum a slăbit Sore 21 de kg fără să renunțe la burgeri și cartofi prăjiți

În urma experienței nereușite cu diet ape bază de iaurt, Sore s-a relaxat și a ajuns la concluzia că poate slăbi și fără diete draconice, urmând doar câteva reguli de bun simț. Mai mult decât atât, a reușit să slăbească 21 de kilograme fără să renunțe la mâncărurile ei preferate și ‘periculoase’, printre care burgeri și cartofi prăjiți. ‘Eu nu am făcut altceva decât să îi dau corpului meu mâncare doar atunci când îi e foame, să am grijă ce mănânc în ideea că dacă azi mănânc un burger, 2-3 zile mănânc mai «curat». Și o regula importanta a mea este să nu mănânc niciodată tot din farfurie, noi tindem să mâncăm mai mult decât avem nevoie, mai repede, tocmai că până la senzația de sațietate avem nevoie de 20 de minute din momentul în care luam ultima gură de mâncare. Și treptat, de la multă mâncare, nemaimâncând tot din farfurie, am redus porțiile și așa s-au redus și kilogramele. Eu sunt gurmandă, a nu se înțelege greșit, ș nici în prezent nu îmi refuz nicio poftă culinară. Știu că dacă îmi respect corpul, așa cum îi dau ce își dorește, așa o să mă și abțin câteva zile după de la alimente interzise. Dar dacă ar fi să țin o dietă fără cartofi prăjiți, pizza, paste, dulciuri, cred că m-aș transforma într-o persoană tristă’, a concluzionat artista.

Foto: VIVA! (Andrei Via), Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton