Ce tratamente naturiste folosește Cornelia Rednic: ”Fac gomaj pe corp cu bicarbonat și îl pun și în pasta de dinți” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cornelia Rednic ne-a mărturisit care sunt secretele sale de înfrumusețare. Pentru gomaj, artista a apelat la bicarbonat, pe care îl mai pune și pe periuța de dinți. Pentru păr, ea mai folosea în trecut măști cu ulei de ricin și gălbenuș de ou.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce tratamente naturiste folosește Cornelia Rednic. Cornelia Rednic a vorbit despre trucurile de înfrumusețare într-un interviu pentru viva.ro. A mărturisit cu această ocazie ce face ea de arată atât de bine.

311150974_4316338855256928_3445578189457455526_n311150974_4316338855256928_3445578189457455526_n

Citește și: După ce a ținut foarte multe diete, Cornelia Rednic a ajuns să mănânce ciocolată fără să se îngrașe: „Dă rezultate'

Citește și: Ce dietă ține Cornelia Rednic. A slăbit 30 de kilograme:„Niciun tratament corporal nu fac'

Citește și: Cum arată Janine, fosta soție a lui Adrian Sârbu, la 55 de ani.Trăiește de mulți ani la Paris

Citește și: Cum se înțelege Gina Pistol cu chef Cătălin Scărlătescu. Adevărul despre relația lor:„Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi, dar…' / EXCLUSIV

Ce tratamente naturiste folosește Cornelia Rednic

Cornelia Rednic, în vârstă de 46 de ani ne dezvăluie ce trucuri de înfrumusețare are pentru corp și pentru ten. Pentru gomaj folosește bicarbonatul, dar îl mai pune și pe peria de dinți. Cu toate că ea arată foarte bine, artista vrea să mai slăbească.

Ce trucuri naturiste folosești pentru față și păr?

Nu am nu știu ce secrete. Este o firmă românească, de la care eu folosesc cremele lor. În schimb, pentru păr folosesc ulei de argan. Dar așa, să zic că am niște măști de față naturiste, sincer vă spun că nu am răbdare, nu că nu cred în ele. Dar nu am răbdare, pentru că la asta trebuie răbdare și timp. Ori eu fix asta nu am! Îmi mai făceam la păr.

Îmi aduc aminte cu mulți, mulți ani în urmă, că făceam o mască cu ulei de ricin, în care mai puneam: gaz, gălbenuș de ou, vitamina A și Vitamina E. Este un tratament foarte bun pentru podoaba capilară. Firul de păr arată bine. Dar trebuie să îl faci o perioadă foarte îndelungată. Adică, trebuie să ai răbdare luni de zile. Altfel, nu este eficient. Deci, luni de zile trebuie să ai răbdare. În rest, alte tratamente naturiste nu prea am folosit.

Cornelia Rednic își face gomaj cu bicarbonat

Dar un gomaj îți faci?

Da. Mai îmi fac gomaj pe corp cu bicarbonat și la față la fel, tot cu bicarbonat. Adică îmi înmoi degetele în apă și le pun în bicarbonat. Apoi mă dau față cu bircarbonat și pe corp. Știu acest truc de la o prietenă de-a mea din America, care își făcuse un salon de bronzare. Și mi-a zis: 'Uite, dacă vrei să te dau cu soluție să arăți bronzată, trebuie să îți faci tu mai înainte acasă, gomajul acesta, cum se face în America. Și este cel mai eficient. Ca să ia toată grăsimea de pe corp, ca acel spray pentru bronzare să prindă.'

Și ea mi-a spus că cel mai bun este bicarbonatul și este și neutru. Rămâne foarte catifelată pielea. Sau mai poți să faci ceva, să pui un pic de gel de duș în căușul palmei și pui bicarbonat acolo, cât crezi tu. Pui o lingură-două și apoi te dai pe corp. Eu țin bicarbonatul în baie, într-o cutiuță, și mă spăl cu el chiar și pe dinți.

Câteodată pun bicarbonat și pe pasta de dinți. Uneori, mă spăl mai întâi cu pasta de dinți și la final, separat, cu bicarbonat. Alteori, numai cu bicarbonat.

Cornelia Rednic s-a tuns singură

Te-ai tuns singură?

Prima dată, da m-am tuns eu singură, pentru că am o fată foarte bună pe Angelica Cebotari aici, la București, care n-a vrut să mă tundă. A zis că ea nu îmi taie părul, pentru că e prea frumos. Și îi pare rău dar ea nu mă tunde. M-am dus la Bety, în Maramureș, care-i coafeza mea de 100 de ani la Sighet. O fată extraordinară. Și mi-a zis: 'Cornelia eu îmi tai degetele, dar părul tău eu tot nu ți-l tund. E mult prea frumos.' N-a vrut nimeni să mă tundă și eu voiam să mă tund, mă plictisisem de păr lung.

Și am venit eu acasă și am luat forfecuța de la manichiură și m-am tuns cu ea. Evident că un pic m-am ciopârțit. Am habar să tund, să aranjez părul, dar nu am reușit fără să mă ciopârțesc. Și m-am ciopârțit eu puțin pe la spate, după care ele (coafezele mele -n.r.) au fost nevoite să mă repare și nu a fost problemă.

Dar a fost un șoc pentru toată lumea, pentru că eu mi-am dorit păr lung, l-am iubit! Și să ai un păr lung și frumos e o investiție. Acum mă simt foarte bine cu părul scurt și nu l-aș mai lăsa lung. Mă și simt foarte bine așa. Am avut tot timpul părul îngrijit, niște bucle frumoase, dar îmi place atât de mult cu părul scurt și e atât de ușor, că acum așa mă simt eu bine. Nu mă mai văd foarte repede cu părul lung! Acum mi-am cumpărat foarfecă, dacă e cazul să mai fac ceva pe la breton, dar ele mă înțeleg. Când îl stric mă repară… Cu mine nu ai ce să faci!

A împlinit 30 de ani de la căsătoria cu Lupu Rednic

Cornelia este căsătorită cu Lupu Rednic de la vârsta de 16 ani. Cei doi au petrecut pentru aniversarea celor 30 de ani de căsătorie undeva în Maramureș, într-un cadru restrâns. Pentru că meseria lor este să îi distreze pe alții, cei doi artiști, care alcătuiesc un cuplu frumos nu sunt fani ai petrecerilor, așa încât nu dau petreceri cu tam-tam nici de ziua lor de naștere și nici la alt gen de aniversări.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton