Ce sfat zguduitor a primit Ioana Ginghină de la fetița ei de 11 ani înainte de separarea de Alexandru Papadopol: ”Mamă, eu, dacă eram în locul tău, divorțam”

 Oana Popoiag
.
Ioana Ginghină divorțIoana Ginghină divorț

Divorțul de Alexandru Papadopol a fost pentru Ioana Ginghină o experiență traumatizantă, iar perioada dinaintea separării un adevărat iad. Actrița a trecut printr-o perioadă extrem de grea, dar a mers mai departe cu un singur gând: fiica sa de 11 ani, Ruxandra. Ioana Ginghină ne-a povestit cum a resimțit copilul ei despărțirea părinților.

Într-una din rarele mărturisiri despre suferința pe care ți-o poate provoca un divorț, Ioana Ginghină a povestit în VIVA! calvarul prin care a trecut după separarea de Alexandru Papadopol, dar și modul în care fetița cuplului, Ruxandra, în vârstă de 11 ani, a resimțit despărțirea părinților.

coperta VIVA! de august

coperta VIVA! de august

Cum a resimțit fetița Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol divorțul părinților

Actrița de 41 de ani a povestit în VIVA! că în urma neînțelegerilor cu bărbatul care i-a fost soț vreme de 12 ani, a trecut printr-o perioadă groaznică, în care nu mai mânca, nu mai dormea, nu mai avea liniște. Grija pentru fetița ei, însă, a readus-o pe linia de plutire, determinând-o să meargă la psiholog.

Ruxandra este extraordinar de curajoasă. Câteodată cred că este îngerul meu păzitor. M-a ajutat atât de mult în această perioadă și, într-un fel, am făcut o echipă. Oricum, nici ea nu avea parte de un tratament diferit de al meu. Deși trăiam toți trei în aceeași casă, eram doar noi două. Ajunseserăm să ne bucurăm când eram singure și să fim mai liniștite așa, însă eu nu aveam curajul să conștientizez asta. Apoi, am auzit-o pe Ruxandra, ca o voce a conștiinței: „Mama, eu, dacă eram în locul tău, divorțam. A durut foarte tare să aud asta, însă mi-am dat seama că vreau să fiu un exemplu de femeie puternică pentru ea. Acum este mult mai responsabilă ca înainte. S-a maturizat mai repede din cauza acestor probleme. Dar este bine', a mărturisit Ioana Ginghină.

Foto: VIVA!, Instagram

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton