Ce se întâmplă între Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor după ce s-a zvonit că sunt împreună: „E supărată pe mine”

 Mirea Roxana
.

Albert Oprea și Simona Hapciuc de la Survivor au fost surprinși în ipostaze tandre, lucru a alimentat bârfele potrivit cărora ar fi un cuplu. Internauții vor să știe dacă între ei este ceva mai mult decât o relație de prietenie. Drept urmare, fostul Războinic de la Survivor le-a răspuns la curiozități. Ba chiar Albert a mai spus că Simona este cam supărată pe el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, fanii emisiunii Survivor România au observat apropieri între Albert Oprea și Simona Hapciuc. Internauții vor să știe dacă între cei doi fiști concurenți de la Survivor este ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie. Recent, Albert Oprea a organizat o sesiune de întrebări pe Instagram și s-a oferit astfel să răspundă la curiozitățile urmăritorilor lui.

a1-10a1-10

Cum era de așteptat, mai multe întrebări au vizat relația pe care el o are cu Simona Hapciuc. Unul dintre internauți i-a adresat următoarea întrebare lui Alber Oprea: „Ai avut vreo relație cu Simona?'.  Fostul Războinic nu a răspuns concret la întrebare, lâsând loc de interpretări. „Am ținut și țin foarte mult la Simona', a răspuns Albert Oprea, despre Simona Hapciuc.

Citește și: Albert Oprea de la Survivor, adevărul despre relația cu Simona Hapciuc:”Fizic m-a atras, dar…”

Citește și: De ce s-au despărțit Cosmin Stanciu de la Survivor și iubita lui:„Țin în continuare la ea'

Citește și: Cum arată Andreea Mantea în costum de baie.A recunoscut că suferă de o boală ce o face să pară însărcinată

Citește și: Andra și Cătălin Măruță au împlinit 13 ani de căsătorie.Cum au sărbătorit

Albert Oprea de la Survivor, despre relația cu Simona Hapciuc

Cum era de așteptat, aceasta nu a fost singura întrebare despre Simona Hapciuc care i-a fost adresată lui Albert Oprea de la Survivor. Ei bine, un alt internaut a întrebat „Cum e relația ta cu Simona Hapciuc?'. Răspunsul nu s-a lăsat întârziat, însă a fost unul total neașteptat.

Albert Oprea de la Survivor a spus că Simona Hapciuc este supărată pe el, dar speră că va reveni la sentimente mai bune pentru că el ține foarte mult la ea.

E un pic supărată pe mine, darsper să-i treacă, că țin foarte mult la ea', a scris Albert Oprea de la Survivor, despre Simona Hapciuc pe Instagram.

Reacția Simonei, după afirmațiile făcute de Albert

Simona Hapciuc nu putea să nu reacționeze la cele spuse de Albert Oprea în mediul online. După ce Albert a afirmat că ține la ea, fosta Faimoasă de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, a spus că sentimentul este reciporc. „Și eu te iubesc', a scris Simona Hapciuc, în engleză, pe Instagram, ca răspuns la afirmațiile lui Albert.

În continuare, Simona Hapciuc de la Survivor a vrut să facă o glumă după ce Albert a spus că ea este supărata pe el. Aceasta i-a transmis fostului Războinc că, în schimbul unei sume de bani, îi va trece supărarea. „500 de euro și revin la sentimente mai bune', a scris Simona Hapciuc pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton