Ce se întâmplă între Raluca Pastramă și Pepe, la două săptămâni după divorț: "Dacă înțelegi aceste lucruri…"

 Cica Cristina
.

Au trecut trei luni de la anunțul separării dintre Raluca Pastramă și Pepe și două săptâmâni de când au divorțat la notar. Cei doi încearcă să aibă o relație bună de dragul celor două fetițe, însă Raluca a transmis acum un mesaj neașteptat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Raluca Pastramă este o femeie liberă după divorțul de Pepe și, se pare, că ar fi trecut peste episodul greu din viața ei după separarea de bărbatul care i-a stat alături mai bine de opt ani. Au împărțit bune și rele, au împreună două fetițe minunate, însă relația lor s-a încheiat.

Pepe-Raluca-Pastrama-1Pepe-Raluca-Pastrama-1

Raluca Pastramă, mesaj cu subînțeles

După scandalurile de la început, cei doi au ajuns la concluzia că cea mai înțeleaptă decizie ar fi să ajungă la un consens de dragul micuțelor. Așa s-a și întâmplat, iar acum Rauca Pastramă face tot ce-i stă în putință pentru a-și recăpăta starea de bine.

Un mesaj neașteptat al Ralucăi Pastramă a stârnit o serie de speculații. Fosta soție a lui Pepe a postat un mesaj care face referire la diferența dintre a iubi și a plăcea pe cineva. Mulți s-au dus imediat cu gândul că cineva i-ar fi putut stârni interesul.

„Diferența dintre a plăcea și a iubi. Buddha a răspuns foarte frumos la întrebarea asta. A spus așa: «Dacă îți place o floare, o rupi! Dacă o iubești, o uzi». Dacă înțelegi aceste lucruri…', a postat Raluca Pastramă pe rețelele de socializare.

Citește și: Pepe, totul despre viața de burlac, după divorțul de Raluca Pastramă:”Sunt un tătic sexy”. Cum se descurcă după ce s-a mutat singur / EXCLUSIV

Citește și: Pepe, totul despre divorțul de Raluca Pastramă. Cum se înțeleg acum și ce spune despre o nouă relație:”Am învățat să…”/ EXCLUSIV

Citește și: Aida Economu din Profu a fost căsătorită și a divorțat. Ce spune despre un nou mariaj:„Am văzut vreo două rochii care m-ar convinge'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Ion Mihail Ghintan, tânărul orfan care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au Talent

Cum se înțeleg acum Raluca Pastramă și Pepe

Raluca Pastramă și Pepe se văd zilnic și fac tot posibilul să se înțeleagă cât mai bine de dragul celor două fetițe. S-au înțeles la împărțirea averii și au lămurit toate aspectele privind custodia copiilor. Totul este clar între ei acum, singura girja comună fiind ca fetele să crească în condiții optime.

 „Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea. Nu mai există tensiuni sau cel puțin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare bună pentru educația și pentru fericirea copiilor noștri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic', a anunțat Pepe.

Ce planuri are Pepe, după divorțul de Raluca Pastramă

În ciuda faptului că a trecut prin două divorțuri, Pepe încă mai crede în dragoste și în căsnicie, ne-a spus în exclusivitate.

„Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte', ne-a povestit Pepe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton