Ce se întâmplă între Oana Roman și Marius Elisei, după ce au petrecut o vacanță împreună: „Aşa şi-a dorit Isa”

 Mirea Roxana
.

Oana Roman și Marius Elisei au petrecut Paștele împreună și au fost într-o vacanță prin România, împreună cu fiica lor, Isabela. Din acest motiv, s-a speculat faptul că cei doi s-ar fi împăcat. Oana Roman a vrut să lămurească această situație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă au divorțat, Oana Roman și Marius Elisei continuă să formeze o familie de dragul fetiței lor, Isabela. Marius Elisei a refuzat să le însoțească în vacanța din Egipt, însă, a reușit să fie alături de fosta soție și fiica lor de Paște.

93140132_10158385202039306_3091517721653805056_n93140132_10158385202039306_3091517721653805056_n

Oana Roman și Marius Eliesei, împreună cu Isabela, au fost în vacanță, la Curpen, în Gorj. Chiar dacă au divorțat acum câteva luni, aceștia s-au bucurat de liniștea din sânul naturii.

‘Probabil cel mai fain Paște din ultimii ani! Relaxare în natură, liniște și pace!’, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram. Vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apare și fostul ei soț.

Citește și: Oana Roman, despre relația cu Marius Elisei după divorț:'Suntem o familie, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți'

Citește și: Marius Elisei, motivul divorțului de Oana Roman:„Poate și din cauza băuturii'

Citește și: Cum a cerut-o Pavel Bartoș în căsătorie pe soția lui și ce s-a întâmplat la nuntă:„Am întârziat o oră la biserică'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, cu puțin timp înainte să nască

Oana Roman: „Nu m-am împăcat cu Marius Elisei'

Totuși, această vacanță petrecută împreună a dat naștere la speculații potrivit cărora Oana Roman și Marius Elisei s-ar fi împăcat. Oana Roman a vrut să lămurească situația și a spus că a fost dorința Isabelei ca Marius Elisei să le însoțească în vacanță. Pe de altă parte, le-a transmis domnișoarelor că Marius este „încă disponibil'.

Nu m-am împăcat cu Marius, dacă vă referiţi la o relaţie. Ne vedem, am fost în vacanţă de Paşte pentru că aşa şi-a dorit Isa. Dar altfel nu, este încă disponibil domnişoarelor! Trecutul este trecut şi va rămâne acolo', a declarat Oana Roman pe Instagram, într-un Instastory.

Marius Elisei, despre motivul divorțului de Oana Roman

Marius Elisei a dezvăluit că iubirea dintre el și Oana Roman ajunsese să se stingă. De asemenea, acesta a mai spus că a făcut-o pe Oana Roman să nu îl mai aprecieze ca înainte. În plus, fostul soț al Oanei Roman a mai afirmat că, dacă nu era un copil la mijloc, cel mai probabil fiecare ar fi mers pe drumul lui și nu ar mai fi păstrat legătura deloc.

Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai aprecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc’, a spus Marius Elisei, la Xtra Night Show.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton