Raluca Bădulescu are un dressing demn de o vedetă de la Hollywood: "Prefer un obiect vestimentar foarte scump, decât o vacanță"/ INTERVIU

 Cica Cristina
.

Raluca Bădulescu a fost prima persoană care a realizat rubrica Bine / Prost îmbrăcați. Vedeta ne-a vorbit despre cum au evoluat vedetele de-a lungul timpului din punct de vedere vestimentar și ne-a dat detalii din casă: cum arată, de fapt, dressingul ei și cât de pasionați sunt și ceilalți membri ai familiei de modă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Puțini sunt cei care știu că ești prima persoană din România care a făcut rubrica Bine / Prost îmbrăcați. Privind în urmă, zi-mi câteva persoane care ți-au rămas în minte, atunci, că se îmbrăcau prost, și care au evoluat, între timp…

Vă mulțumesc foarte mult pentru faptul că v-ați amintit! Da, am fost prima care a scris rubrica din revista Star (nu semnam rubrica pe vremea aceea, ulterior, în revista Ciao!, împreună cu Dana Budeanu, am semnat rubrica Bine/Prost îmbrăcați).

S-au schimbat foarte mult vedetele de-a lungul timpului, rubrica aceea am început-o în urmă cu 18 ani. Noi am ținut pasul cu moda, suntem updatați cu tot ce ține de fashion. Dintre vedete, nu știu pe cine aș enumera ca având o evoluție spectaculoasă în fashion. Însă, în schimb, vă pot spune că aceleași persoane care reprezentau fashion icon-uri pe vremea aceea au rămas și acum. Spre exemplu, în acest sens, menționez pe Loredana Groza.

Raluca-Badulescu-1-1Raluca-Badulescu-1-1

Delia, la începutul carierei nu se întrevedea a fi o mare fashionistă, ori un fashion icon așa acum este acum. Ea a evoluat fantastic, se îmbracă excepțional, nu numai în concerte, ci și în viața de zi cu zi. Îmi amintesc de ea, de pe vremea începuturilor ei, era o tipă bine imbrăcată, dar nu se întrevedea a fi iconică, așa cum este acum.

Raluca Bădulescu: „Dressingul meu este enorm”

Raluca, aș vrea să ne explici, în câteva fraze, cum arată dressingul tău.

Arată… prin toată casa! (zâmbește) Aș putea să răspund elegant și să spun că este ordonat, însă dressingul meu este enorm; cum eu fac cadou prietenelor mele haine, la rândul meu primesc cadou haine; este un flux constant de haine care intră și iese din dressgingul meu, dar se păstrează cantitativ. (râde) Sunt îndrăgostită de haine, trăiesc pentru ele, pentru pantofi și accesorii. (râde)

Sunt îndrăgostită de jachetele de piele și de sacouri, în general. Am preferat, dacă a fost vorba să aleg între a pleca într-o vacanță și a-mi cumpăra un obiect vestimentar foarte scump, cea de-a doua variantă; și am stat acasă, m-am uitat la acel obiect vestimentar și am considerat că sunt plecată într-o vacanță. (zâmbește)

Citește și: Raluca Bădulescu s-a îndrăgostit la prima vedere de soțul ei! Cum a rezistat căsnicia 12 ani:”Sunt un om radical”/ EXCLUSIV

Citește și: Raluca Bădulescu a spus adevărul!Cum se înțelege fiul ei cu tatăl biologic, dar și cu soțul ei, Florin/ EXCLUSIV

Citește și: Lora, declarații dureroase la un an de la moartea mamei sale:„M-a lăsat să-mi trăiesc greșelile. Nu am să uit niciodată când…'/ EXCLUSIV

Citește și: Unde vor locui fetele cuplului Pepe – Raluca Pastramă, după divorț:„Vor în casa lor!'

Raluca Bădulescu: „Avem, în familie, pasiune pentru frumos”

Soțul și fiul tău mai au loc pentru haine?

Atât soțul, cât și fiul meu au loc de haine pentru că, între timp, la 2-3 luni se mai sacrifică un coltișor de casă unde mai apar câteva dulapuri noi, pe care soțul meu se străduiește să le integreze cât mai frumos.

Apropo, eu am impresia că și ei sunt pasionați de haine, nu?

Da, sunt pasionați de haine, sotul meu în mai mică măsură. Așa ne-am și cunoscut, așa m-am și indrăgostit, țin minte cum era îmbrăcat prima oara când l-am întâlnit. M-a dat peste cap cu chestia asta, era imposibil să nu fie și el pasionat de haine. Copilul mă moștenește cu siguranță, îi place animal printul, îi plac bijuteriile. Are cu totul alte gusturi decât ceea ce cred eu că ar trebui să poarte. Lucrurile și le alege singur și ne prezintă ceea ce își dorește. Avem, în familie, pasiune pentru frumos.

Sursa foto: PR, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton