Ce se întâmplă cu Georgiana Lupu de la Survivor, după scandalul din echipă: "Era un pericol pentru noi"

 Cica Cristina
.

Scandalul din tabăra Războinicilor de la Survivor, dintre Georgiana Lupu și Musty, nu a rămas fără consecințe. Georgiana Lupu a fost scoasă din echipă pentru moment, iar concurenții consideră chiar că ar fi fost un pericol pentru ei. Ce anunț a făcut prezentatorul Daniel Pavel!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tensiunile au atins cote înalte în echipa Războinicilor la Survivor! A izbucnit un scandal între Georgiana și Musty Camara. Cei doi concurenți au fost chiar la un pas de bătaie și și-au aruncat vorbe urâte.

Totul a început după ce Musty că l-a adus în discuție pe tatăl Georgianei Lupu. Concurentul a spus doar că ar putea avea vârsta tatălui ei și de aici până la dezastru a mai fost un singur pas.

Georgiana-Lupu-Survivor-1Georgiana-Lupu-Survivor-1

Georgiana Lupu de la Survivor a sărit la gâtul lui Musty Camara, iar ceilalți concurenți au fost nevoiți să o țină. Concurenta și-a ieșit din fire și cu greu a putut fi ținută în frâu de mai mulți concurenți.

De ce nu participat Georgiana Lupu la jocul de recompensă, la Survivor

După întregul scandal, Georgiana Lupu a fost scoasă momentan din echipa Războinicilor până se va lua o decizie în cazul ei. Prezentatorul Daniel Pavel a susținut că astfel de comportament nu poate fi acceptat în cadrul competiției.

În urma scandalului, Georgiana Lupu nu a participat la jocul de recompensă până se va decide ce se va întâmpla mai departe cu concurenta.

„În urma unor incidente, urmează să luam o decizie în zilele următoare. Astfel de comportamente nu vor fi acceptate la Survivor România. Astfel de reacții nu vom accepta. În urma celor ce am zis, Georgiana nu se află aici și nu participă la jocul care urmează”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România.

Citește și: Majda s-a accidentat și a leșinat la Survivor:”Nu mai vedeam”. Cum se simte

Citește și: Cine este Georgiana Elena Lupu de la Survivor.S-a născut la închisoare și nu și-a cunoscut tatăl

Citește și: Mihai Călin, totul despre debutul în televiziune, în urmă cu 25 de ani:„Ajunsesem să ieşim cu bodyguarzi după noi'/ EXCLUSIV

Citește și: Ștefan Stan a ajuns de urgență la spital cu fetița nou-născută.Cum se simte micuța

Discuții între Războinici despre plecarea Georgianei Lupu de la Survivor

După întregul incident s-au iscat și o serie de discuții în tabăra Războinicilor, iar concurenții consideră că se înțeleg mai bine fără Georgiana în echipă. Toți vor să se concentreze pe jocul de imunitate și să rămână la fel de uniți.

„Ținând cont că este al patrulea joc astăzi, despre ce credeți că este? Eu cred că este de imunitate. În momentul în care jucăm pentru imunitate, nu ne mai interesează nimic. Jocul de imunitate e cel mai important”, le-a spus Alin colegilor.

„Noi trebuie să fim la fel, că până acum am fost bine. Trebuie să rămânem și în același număr. Să rămânem 11″, a spus și Maria, care a sugerat astfel că ar fi bine ca Georgiana să nu se mai întoarcă în echipă.

Andreea, despre Georgiana Lupu: „Sper că nu o să mai facă parte din echipă”

Andreea de la Războinici a subliniat chiar că Georgiana Lupu ar fi fost un pericol pentru ei și că i-ar trage în jos ca echipă.

„O colegă a plecat fără consiliu, fără eliminare, a plecat că a vrut ea. Georgiana sper că nu o să mai facă parte din echipă, la cum a reacționat. Este un pericol pentru noi, nu pentru mine, eu nu am o problemă, pentru fete. Și pentru noi ca echipă. Să spună că vrea să intre și să se împiedice doar ca să nu câștigăm noi punct, ne trage la fund”, a transmis și Andreea.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton