Ce se întamplă cu emisiunea La Măruță după ce prezentatorul TV și familia lui au fost diagnosticați cu COVID-19. PRO TV a făcut anunțul

 Cica Cristina
.

Cătălin Măruță a fost infectat cu COVID-19, astfel că nu va mai putea fi prezent în platou. PRO TV a făcut anunțul cu privire la ce se întâmplă cu emisiunea după vestea dată de prezentator.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Weekend-ul a venit cu vești neașteptate pentru fanii emisiunii La Măruță: Cătălin a fost confirmat cu virusul COVID-19. Imediat ce a aflat, prezentatorul și familia lui s-au retras acasă și urmează să stea în izolare pentru două săptămâni, așa cum este protocolul.

Cu toate acestea, emisiunea continuă, live, de la ora 15:00.

La-Maruta-1La-Maruta-1

După ce și-a pregătit studioul de acasă pentru edițiile următoare, Cătălin a lansat o provocare online: 'Cum ziceam ceva mai devreme: lumini am, cameră am, îmi trebuie un om în platou! M-am gândit la prietenul meu, Magitot! E băiat talentat… voi credeți că se descurcă?'. Vechi prieten al emisiunii, Magitot nu a stat pe gânduri și i-a răspuns: 'Tu nu ești acolo, o să fiu doar eu singur cu invitații. Poate dacă mă ajuți și intri și tu, vin'.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță au fost testați pozitiv cu COVID-19:'O să fim la emisiune. Transmit de acasă'

Citește și: Alexandra Ungureanu, prima reacție după ce a fost în emisiunea lui Cătălin Măruță, infectat cu COVID-19:”Vreau să o protejez pe mama”

Citește și: Pepe, totul despre divorțul de Raluca Pastramă. Cum se înțeleg acum și ce spune despre o nouă relație:„Am învățat să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Roxana Ghiță de la Survivor, criticată dur de colegii Războinici:„E foarte tristă mereu, e căzută'

Magitot, în platou la emisiunea moderată de Cătălin Măruță

Cătălin i-a promis că-i va fi alături, de acasă, în timp ce Magitot va fi în platou alături de invitați. Așa că a vrut să se asigure: 'Deci, te bagi? Vii mâine la emisiune să mă ajuți?'.

Și cum prietenii sunt alături și în momentele dificile, magicianul a acceptat: 'Vin dacă îmi promiți că mă lași și pe mine să vorbesc'.

Magitot a confirmat informația oficial pe rețelele de socializare: 'Pentru că prietenul la nevoie se cunoaște, mâine îl voi ajuta pe Cătălin să prezinte 'La Măruță'. Mai exact, eu voi fi pe platou și el mă va ajuta de acasă. Ne vedem la 15:00 pe PRO TV'.

Andra și Cătălin Măruță, infectați cu COVID-19

Andra și Cătălin Măruță au fost infectați cu COVID-19. Prezentatorul de la PRO TV a fost cel care a făcut anunțul pe una dintre rețelele de socializare. Din fericire, cei doi au contractat o formă ușoară a virusului și nu au nevoie de spitalizare.

‘Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e.

Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe.

Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent, a transmis prezentatorul potrivit Pro TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton