Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu, cea mai batrână mamă din România. Nu a mai fost văzută de vecini de trei săptămâni: "Poate se simte rău"

 Cica Cristina
.

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptâmâni, vecinii arâtându-se îngrijorați privind starea de sănătate a femeii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Povestea Adrianei Iliescu o știe toată lumea. Fostul cadru didactic, profesor universitar de literatură română și autoare de povești pentru copii, a devenit cea mai vârstnică mamă din România, după ce a devenit mamă la vârsta de 66 de ani și 320 zile. 

Eliza Maria Bogdana s-a născut pe data de 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești din București. Eliza Maria a primit și prenumele Bogdana, pe care ar fi trebuit s-l poarte sora sale geamănă, care nu a reușit să supraviețuiască sarcinii.

Citește și: Răsturnare de situație! În memoria lui Cornel Galeș, Viviana, fosta iubită, și Doina, nașa lui de cununie, au îngropat securea războiului

La momentul actual, cele două locuiesc într-un apartament din Drumul Taberei, iar vecinii s-au arătat îngrijorați în ultima perioadă pentru că nu au mai văzut-o pe Adriana Iliescu.

Înainte, femeia era foarte activă, fiind văzută când mergea la cumpărături, la școala fiicei sale sau vorbind cu alți vecini. De trei săptămâni însă, a fost văzută doar fiica sa, Eliza, dar nu și mama ei.

Citește și: Ștefan Bănică Junior și fiul lui, Radu, participă la Chefi la Cuțite

Femeia nu a mai putut fi contactată telefonic, întrucât nu ar fi plătit facturile, a precizat o vecină, care are de gând să se intereseze ce anume se întâmplă, de fapt, cu Adriana Iliescu.

Nu știm ce se întâmplă cu dânsa. Am înțeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplată, așa zicea o vecină zilele trecute. Pe afară nu am mai văzut-o de 2-3 săptămâni, deși dânsa iese la magazin. Poate se simte rău, cine știe. Pe fată am mai văzut-o. Dacă se întâmpla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm', a declarat o vecină de-a Adrianei Iliescu pentru impact.ro.

Cietește și: Soția lui Alin Oprea are comportamente… nebănuite!Larisa l-a bătut pe paznicul de la liceul fiicei sale până l-a luat Salvarea

Adriana Iliescu, o mamă exigentă?

Diferența de vârstă de 66 de ani a început să își spună cuvântul în familia Iliescu. Anii au trecut, iar Eliza este domnișoară în toată regula!

Adriana Iliescu ar fi destul de strictă, punându-și fiica să învețe mereu, pentru a ajunge cineva în viață. În schimb, fata visează să aibă posibilitatea de a se plimba și de a întreprinde activități specifice vârstei, ca și colegele sale.

Citește și: Minodora a slăbit 20 de kilograme cu ajutorul unor picături care îi taie pofta de mâncare:„Mâncam nonstop, chiar dacă am stomacul tăiat!'

Mama ei nu este forte permisivă, o ține foarte din scurt, vrea ca fata tot timpul să stea să citească. Îi spune că doar femeile culte și educate pot ajunge cineva în viață. Eliza visează să meargă într-o tabără cu fetele, să meargă la cafenea. Adrianei Iliescu i se par dovezi de rebeliune toate aceste pretenții ale fiicei. De aceea au tot timpul conflicte. Fata se simte ca ținută într-o colivie’, au precizat surse apropiate celor două, cu câteva luni în urmă.

2Adriana-Iliescu-Eliza2Adriana-Iliescu-Eliza
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton