Ce salariu are Mirela Vaida. Cât câștigă la Acces Direct și Te Cunosc de Undeva

 Mirea Roxana
.

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Acum, aceasta poate fi văzută nu doar în emisiunea Acces Direct, dar și pe scena de la Te cunosc de undeva. Se pare că Mirela Vaida și-a negociat foarte bine contratactul de la show-ul transformărilor, dar nici salariul de la Acces Direct nu este unul de neglijat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida nu este doar o prezentatoare foarte bună, dar și o artistă excepțională. Toate aceste calități au făcut-o perfectă pentru a participa și la Te cunosc de undeva, pe lângă emisiunea Acces Direct pe care o moderează de luni până vineri, de la ora 17:00.

Se pare că Mirela Vaida este foarte bine plătită de către Antena 1 atât pentru participarea la Te cunosc de undeva, cât și pentru moderarea emisiunii Acces Direct, potrivit unur surse ale site-ului fanatik.ro.

Mirela Vaida ar fi cerut 15.000 de euro pentru cele trei luni de contract de la Te cunosc de undeva. În tot acest timp, vedeta a mers la filmări, care au avut loc în weekend de cele mai multe ori, dar și în timpul săptămânii când s-au filmat semifinalele și finala emisiunii.

mi5-4mi5-4

Ce salariu are Mirela Vaida la Acces direct

Mirela Vaida concurează la Te cunosc de undeva alături de Pepe, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir, Liviu Vârciu, Romică Țociu, Raluka, Ana Baniciu, Radu Ștefan Bănică, Cristina Vasiu și Emilia Popescu. Prezentatoarea TV face o treabă foarte bună pe scena transformărilor, ceea ce dovedește încă o dată cât de talentată este.

De asemenea, Mirela Vaida este prezentă pe micile ecrane de luni până vineri, atunci când prezintă emisiunea Acces Direct. Totuși, se pare că pentru această emisiune, Mirela Vaida ar primi o sumă mai mică decât primea Simona Gherghe.

Citește și: Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, la Acces Direct, a fost reținută de Poliție

Citește și: Mirela Vaida, păzită de o armată de bodyguarzi de când a fost atacată.Cum s-a implicat soțul ei

Citește și: Ce s-a întâmplat cu vila Denisei Răducu, la 4 ani de la moartea ei.Cine a moștenit totul

Citește și: Carmen de la Sălciua are un nou iubit?Cine e bărbatul lângă care s-a fotografiat

Mirela Vaida este plătită pe ediție, iar salariul ei ar ajunge la 5.000 de euro, potrivit sursei citate mai sus.

La ‘Acces direct câștigă puțin, comparativ cu Simona Gherghe care lua 10.000 de euro lunar. Când a primit propunerea pentru TCDU (n.r.- Te cunosc de undeva), Mirela a fost tare încântată. A venit fix într-un moment în care alte activități profesionale erau blocate. A cerut 15.000 de euro ca să semneze, dar cred că accepta și mai puțin, atât de mult i-a plăcut proiectul', au declarat surse pentru fanatik.ro.

Mirela Vaida: „Eu sunt plătită pe ediţie'

Mirela Vaida, pe lângă activitatea din televiziunea, avea venituri și din activitatea de la teatru, dar și din spectacolele cu trupa sa. Din nefericire, pandemia de coronavirus a pus pe pauză toate aceste activități, iar vedeta s-a concentrat mai mult pe proiectele din televiziune. De asemenea, anul trecut, Mirela Vaida a vorbit despre salariul ei de la Acees Direct.

Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei', povestea Mirela Vaida, într-un interviu acordat, anul trecut, Danei Săvuică.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton