Ce s-a întâmplat cu Choupette, pisica milionară a lui Karl Lagerfeld, la doi ani de la moartea creatorului de modă

 Mirea Roxana
.

Choupette, pisica milionară a lui Karl Lagerfeld, pare să nu fie afectată de pandemia de coronavirus. Aceasta și-a păstrat stilul de viață extravagant, având în vedere activitatea de pe rețelele sociale. Pisica regretatului designer duce în continuare o viață demnă de un rege.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Choupette a rămas orfană după ce, acum doi ani, celebrul Karl Lagerfeld a decedat. Designerul, care a murit la vârsta de 85 de ani din cauza unui cancer pancreatic, i-a lăsat pisicii Choupette o moștenire de circa trei milioane de dolari.

La doi ani distanță de la moartea lui Karl Lagerfeld, Choupette duce aceeași viață extravagantă. Pisica se lăfăie în așternutiri de lux și are parte de cele mai bune servicii de îngrijire. Choupette locuiește la Paris alături de bona sa, Francois Cocote, fosta menajeră a lui Karl Lagerfeld, potrivit okmagazine.ro.

choupette3choupette3

Choupette îi simte lipsa lui Karl Lagerfeld

Totuși, Choupette nu este în totalitate fericită. Aceasta îi simte lipsa lui Karl Lagerfeld, care a iubit-o enorm de mult.

Într-una dintre fotografiile publicate pe Instagram, Choupette privește cu dor o figurină care îl înfățișează pe tatăl ei, Karl Lagerfeld, cu o pisică în brațe.

Citește și: Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld e milionară.Cât a încasat felina din contractele de imagine

Citește și: Karl Lagerfeld: The Kaiser – Geniul excentric şi teribilist al modei

Citește și: Cine este Francisca de la Vorbește Lumea.Cântăreața a înlocuit-o pe Viviana Sposub

Citește și: Jurații de la Chefi la Cuțite, mesaje emoționante pentru Gina Pistol după ce a născut:'Abia așteptăm să vină în bucătărie'

Uneori ai da orice să poţi aduce pe cineva iubit înapoi din Rai, fie şi doar pentru o zi. Să poţi să îl îmbrăţişezi, să-l pupi sau doar să-i auzi vocea. Să ai ocazia să îi spui cât de mult îţi lipseşte şi cât de greu e fără el prin preajmă. Cu dragoste eternă, Choupette', acesta este mesajul care însoțește respectiva fotografie publicată pe pagina de Instagram a lui Choupette.

Choupette, tratată regește de Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld declara că Choupette, adoptată în 2011 de la un prieten, l-a făcut să fie o persoană mai drăguţă. Pisica a fost extrem de alintată de designer. Zbura cu avion privat, mânca alături de stăpânul ei la masă şi avea două menajere, care notau într-un jurnal tot ce făcea felina zilnic, avea propriul iPad şi i-a fost dedicată o carte, „Choupette – the Enchanted Life of a Fashion Cat', scrisă de Patrick Mauriès şi Jean Christophe Napias. Designe-rul chiar a creat o colecţie de accesorii inedite a cărei inspiraţie a fost Choupette şi dezvăluia că s-ar însura cu pisica lui, dacă ar fi legal.

Nu există căsătorie legală între oameni şi animale. N-aş fi crezut vreodată că voi fi îndrăgostit de o pisică', declară Karl Lagerfeld despre felina care a reuşit să-i îmblânzească sufletul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton