Imaginile care îi incriminează pe Brigitte și Florin Pastramă. Ce probe au găsit polițiștii

 Cica Cristina
.

În această dimineață, au avut loc percheziții de amploare acasă la Brigitte și Florin Pastramă. Cuplul este acuzat că ar fi pus în vânzare măști contrafăcute și a fi obținut profit substanțial de pe urma lor. Iată ce probe au găsit oamenii legii în locuința cuplului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În această dimineață, oamenii legii au descins în locuința cuplului Brigitte și Florin Pastramă. Autoritățile au căutat probe în cazul unor măști contrafăcute și care ar fi fost vândute, iar cei doi au fost conduși la secție pentru audieri.

Agenții Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au controlat toate cutiile scoase din locuință și au analizat actele depuse de cei doi pentru a-și susține nevinovăția. Oamenii legii ar fi descoperit mai multe pachete ce conțineau măști inscripționate cu mărcile unor firme de lux, potrivit spynews.ro.

Bbrigitte-2Bbrigitte-2

Descinderi acasă la Brigitte și Florin Pastramă

În comunicatul Poliției s-a arătat că se fac cercetări pentru infracțiunea de contrafacere a unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute. Pe numele celor doi au fost puse în executare mandate de aducere și urmează să fie conduși la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri.

„Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute. Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2′, se arată în comunicatul Poliției.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Citește și: Percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă.Cuplul, acuzat că ar fi vândut măști contrafăcute

Citește și: Brigitte Pastramă, implicată într-un accident rutier:„A intrat în viteză pe contrasens'

Citește și: Gabriela Cristea e încă în procese cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat.Ce a obligat-o instanța să facă, acum

Citește și: Omar Arnaout, primul câștigător Next Star, se însoară.Cum arată viitoarea lui soție

Brigitte și Florin Pastramă, probleme în cuplu… și cu legea

Nu este prima dată când cuplul are probleme cu legea. Poliția a fost nevoită să intervină în Viena, când cei doi au făcut scandal. Totul a pornit de la bani, iar lucrurile s-au precipitat și au luat o întorsătură neașteptată în vacanță.

Brigitte și Florin Pastramă au fost sancționați cu o amendă usturătoare pe care au trebuit să o plătească în cel mai scurt timp. Brigitte și Florin Pastramă au mai avut probleme din cauza banilor, unul dintre scandaluri culminând cu o despărțire de câteva zile bune.

Totul a început din cauza unei datorii a lui Florin, în valoare de 72.000 de euro. Pentru ca banca să își poată recupera prejudiciul, a fost accesat contul lui Brigitte care era comun cu soțul său, astfel că fabuloasa sumă i-a fost retrasă brunetei.

Când aceasta a aflat că a rămas fără banii de casă în Dubai, nu a mai rezistat, și un scandal fără precedent a avut loc în casa celor doi.

Sursa foto: Captură Facebook Poliția Capitalei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton