Ce relație au, de fapt, Ana Porgras și Zanni de la Survivor. Jador i-a dat de gol!

 Cica Cristina
.

S-a observat deja cât de apropiați sunt Ana Pogras și Zanni de la Survivor. Mulți s-au întrebat dacă relația lor a depășit granițele prieteniei și chiar și colegi de la Faimoși au fost convinși că cei doi ar avea o relație. Fosta gimnastă a spus adevărul despre ce se întâmplă cu artistul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Încă de la venirea Anei Porgras la Survivor au existat speculații privind natura relației cu Zanni. Au existat apropieri suspecte între ei încă de la început, cei doi fiind surprinși îmbrățișați de mai multe ori.

Zanni-1Zanni-1

Jador, convins că Ana Porgras și Zanni ar fi iubiți

Mai mult, gestul de a-și săruta colegul pe frunte a stârnit un val de speculații privind o posibilă legătură amoroasă între cei doi. Chiar și unii colegi de la Survivor au crezut că ar fi ceva mai mult între ei.

Jador, de exemplu, s-a arătat contrariat cu privire la ceea ce se întâmplă între cei doi Faimoși. Artistul ar fi fost convins că Ana Porgras și Zanni ar fi iubiți, însă fosta gimnastă a lămurit că cei doi nu formează un cuplu.

„Ce ai de plângi încontinuu așa… te vede lumea la televizor si zice, mamă, Ana Porgras, gagica lui…Zanni. Nu esti gagica lui?! Cum nu? Nu mai înțeleg nimic din ce se întâmplă în jocul ăsta, din emisiunea asta. Prietenele alea două se ceartă pe la colțuri, Elena cu Roxana, ăștia doi nu sunt iubiți. Eu nu mai înțeleg nimic…”, a spus Jador.

Ana Porgras, despre Zanni: „Nu ne-am gândit că o să ne apropiem'

Ana Porgras a ținut să sublinieze că, într-adevăr, s-a apropiat foarte tare de Zanni, încă nu-i leagă decât o relație de prietenie la acest moment.

„Avem o relație de prietenie, ne-am apropiat cumva involuntar. Cred că nici el și nici eu nu ne-am gândit că o să ne apropiem, dar uite că energiile noastre au funcționat în direcția asta, nu știu', a declarat Ana Porgras.

Reamintim că Zanni a fost cel care i-a luat apărarea Anei Porgras ori de câte ori situația a cerut-o. De asemenea, el a declarat că, în cazul în care va ieși, o va susține pe Ana pentru câștigarea trofeului Survivor.

Citește și: Apropieri suspecte între Ana Porgras și Zanni, la Survivor.Gestui fostei gimnaste i-a surprins pe toți

Citește și: Detalii neștiute despre relația dintre Zanni și Ana Porgras, noua concurentă de la Survivor:”Îmi este frică să nu…”

Citește și: Ce se întâmplă între Raluca Pastramă și Pepe, la două săptămâni după divorț:„Dacă înțelegi aceste lucruri…'

Citește și: Gabi Bădălău a aprins războiul între Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu:„Vai de sufletul ei'

Ana Porgras, despre participarea la Survivor: „Am multă răbdare'

În vârstă de 27 de ani, Ana Porgras este convinsă că va face provocării Survivor pentru că are toleranță fizică și multă răbdare cu oamenii.

„Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viață de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înțelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor.

Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor, a declarat Ana Porgras la Kanal D.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton