Ce relație are Simona Hapciuc de la Survivor cu mama ei, care a părăsit-o la 3 ani: "Am momente când o înțeleg"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Simona Hapciuc a avut de dus multe lupte de-a lungul vieții. A fost părăsită de mamă la o vârstă fragedă și nici când a devenit ea mamă nu i-a fost ușor deloc. Fosta concurentă de la Survivor ne-a vorbit deschis despre relația cu mama ei la momentul actual și despre dramele care i-au marcat viața.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Care este relația cu mama ta acum, mai ales că tu, la rândul tău, ești mamă?

Mama încă trăiește în Germania, am și un frate din partea ei, cu care vorbesc. Cu mama am rupt orice legătură. Nu am înțeles-o niciodată pe mama. Eu aș muta munții din loc pentru Dimitrie, aș face orice pentru el. Este greu cu un copil mic când ești singură. Am multe momente când îmi este greu și plâng, și mă gândesc că poate i-a fost greu și mamei mele. Dar situațiile nu se compară, tatăl meu și bunicii o ajutau. Dar am momente când o înțeleg.

Simona-Hapciuc-1Simona-Hapciuc-1

De ce s-a despărțit Simona Hapciuc de tatăl copilului ei

Știu că tatăl lui Dimitrie nu este prezent în viața ta și a fiului tău… Cum s-a ajuns la această situație?

Când am rămas însărcinată, tatăl lui Dimitrie a decis să dispară. Mi-a dat de ales: fie să avortez, fie pleacă. Am avut o relație frumoasă, a fost dragoste la prima vedere. Am vorbit despre copii și căsătorie. Firul s-a rupt din cauza mamei lui. A fost părăsit de tatăl lui, părinții divorțând, și a fost crescut de mamă. El și-a dorit copilul, dar mama lui, nu. Nu a acceptat să îi dea drumul din cuib, să își întemeieze o familie. Nu a acceptat să fie pe planul doi.

L-a văzut pe fiul meu din întâmplare, de câteva ori. Nu a avut nicio reacție. Am încercat să iau legătura cu el, mă gândeam că ar putea încerca să treacă să îl vadă și să lege o relație cu cel mic. Nu am nicio pretenție financiară. A spus că nu îl interesează. Am încercat să îl caut, mă gândeam că ar putea încerca să treacă din când în când pe la Dimitrie, să încerce să lege o relație tată-fiu. I-am spus că nu vreau niciun ban, i-am propus testul de paternitate, deși fiul meu este copia lui fidelă, dar a spus că nu îl interesează.

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor fost părăsită de mamă la 3 ani și nu și-a văzut tatăl până la 19 ani:”Am căzut într-o depresie cruntă”/ EXCLUSIV

Citește și: Simona Hapciuc, jignită grav de Culiță Sterp la Survivor:„Mă făcea proastă și…'

Citește și: Program TV Burlacul.De ce se difuzează show-ul de la Antena 1 joi seara

Simona Hapciuc: „Mama lui a venit să mă întrebe cât costă să fac avort'

Spui că bunica paternă nu a dorit să aibă un nepot. S-au schimbat lucrurile în tot acest timp?

Bunica paternă nu l-a văzut niciodată. A venit să mă întrebe cât costă să fac avort, a fost ultima noastră întâlnire. A fost un șoc pentru mine când mi-a propus acest lucru. Discuția cu ea mi-a lăsat un gust amar. Nu îl voi obliga niciodată să fie tată, nici măcar cu numele, în certificatul de naștere. Când se va simți pregătit, probabil va veni singur. Nu doresc să-l oblig, ca să nu se răzbune pe copil.

Simona Hapciuc: „Mi-a cedat corpul'

Cum ți-ai descoperit pasiunea pentru sport?

Mi-am dorit de mică să fiu sportivă, am copilărit în comuna Marginea, județul Suceava. Este cel mai frumos loc din lume și am fost fată și nepoată de țăran, crescută la munca câmpului. Am prășit cartofi, am strâns fânul, am dat cu sapa prin grădină. Cred că aș fi fost o sportivă foarte bună, dar bunica era împotriva ideii de a mă lăsa să merg la sport. De la 16 ani am început să fac fitness, de la 19 m-am apucat de kick-boxing. Din păcate, mi-am rupt ligamentul la genunchiul stâng după ce l-am născut pe Dimitrie. Am alăptat, doream să și slăbesc, mă antrenam și mi-a cedat corpul.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton