Ce relație are Larisa Iordache cu Nadia Comăneci: „Mereu îmi scrie...”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Ce relație are Larisa Iordache cu Nadia Comăneci. Mai multe colege i-au fost alături și au susținut-o pe multipla campioana, dar mesajele de încurajare primite din partea câștigătoarei a șase medalii olimpice de aur au contat foarte mult. „O ador pur și simplu', a subliniat Larisa Iordache.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dintre fostele tale colege, de cine te-ai simțit/te simți mai apropiată? Cine a jucat rolul de confidentă, cine te-a sprijinit cel mai mult când ai avut nevoie?

Am multe foste colege cu care acum am prietenii frumoase. Însă prietena mea cea mai bună, cu care mă sfătuiam, plângeam și râdeam, era mama mea. Cea mai sinceră prietenie pe care eu am avut-o vreodată.

Larisa-Iordache-6Larisa-Iordache-6

Larisa Iordache: „Nadia Comăneci este un om dintr-o mie'

Dacă nu mă înșel, te leagă o prietenie de Ana Porgras, dar și de Diana Bulimar. V-ați antrenat împreună și împărtășiți aceeași pasiune. Dar, dincolo de asta, ce vă aduce împreună, ce tip de relație aveți?

Într-adevăr, am o relație bună cu Diana Bulimar, ne înțelegem foarte bine și suntem alături una de cealaltă când avem nevoie fiecare din noi. Cu Ana Porgras nu am avut o relație atât de apropiată, însă, când ne vedem, ne înțelegem bine. 

Citește și: Larisa Iordache recunoaște că a avut momente când a vrut să renunțe la gimnastică:”Am renunțat la idee când părinții mei…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Larisa Iordache după accidentarea de la Jocurile Olimpice:”Urmez un tratament cu…”. Când revine în competiții / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Andreea Berecleanu despre războiul din Ucraina și cum s-a implicat pentru a-i ajuta pe refugiați:„Traumele, dezrădăcinarea, violența…'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu a acceptat Lavinia Pîrva ofertele în televiziune, de când a devenit mamă:„Am fost nevoită să refuz'/ EXCLUSIV

Un alt sprijin pentru tine a fost și Nadia Comăneci, care a povestit că îți scrie, de fiecare dată: „Cu calm, Larisa! Nu te grăbi!. Cât de mult cântărește pentru tine o astfel de încurajare?

Nadia Comăneci este un om dintr-o mie. O ador, pur și simplu, într-adevăr mereu îmi scrie și mă încurajează. Pentru mine înseamnă foarte mult acest lucru, pentru că Nadia este o legendă în adevăratul sens al cuvântului și o admir foarte tare.

Larisa Iordache: „Am devenit și sunt o femeie independentă în momentul de față'

Chiar, ce ai făcut cu primii tăi bani câștigați? Ai mizat pe o plăcere de moment sau ai așteptat pentru a-ți îndeplini o altă dorință, poate mai costisitoare?

Am adunat! Până în momentul în care am reușit să îmi cumpăr o căsuță a mea și o mașină, așa cum mi le-am dorit. Am devenit și sunt o femeie independentă în momentul de față. Însă niciodată nu am avut lipsuri, pentru că părinții mei au muncit foarte mult și din greu, având grijă ca mie și fratelui meu să nu ne lipsească nimic, în limita bunului-simț, bineînțeles.

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton