Ce probleme de sănătate are Cătălin Moroșanu după Survivor: „Aveam o hernie cervicală și alte două la spate”

 Mirea Roxana
.

Cătălin Moroșanu a fost nevoit să părăsească competiția Survivor România după ce s-a accidentat pe unul dintre trasee. Acesta a vorbit despre starea lui de sănătate actuală, dar și despre experiența pe care a trăit-o în cadrul emisiunii difuzate de Kanal D.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Moroșanu a povestit că el a mai avut probleme de sănătate înainte de a pleca la Survivor România. Totuși, Faimosul nu s-a așteptat să se accidenteze atât de grav în Republica Dominicană.  

Aveam o hernie cervicală și alte două la spate, niște probleme mai vechi la genunchi, dar nu mă așteptăm să fie așa de grave, astfel încât să mă accidentez și să ajung la operație pentru ruptură de menisc. Am fost la control, medicul a spus să așteptăm să vedem dacă evoluează pozitiv, dar nu se întâmplă acest lucru. Dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, voi face operația după Sărbătorile Pascale. Recuperarea va dura o lună de zile', a dezvăluit Cărălin Moroșanu într-un interviu pentru click.ro.

m-1m-1

Cătălin Moroșanu, despre greutățile de la Survivor

Cătălin Moroșanu a mai spus că lipsa hranei de la Survivor a scos tot ce era mai rău din toți concurenții. De asemenea, Faimosul a mai spus că este obișnuit să fie plecat de acasă, așa că dorul de familie a fost ușor de gestionat.

În primul rând lipsa hranei a fost un factor care mereu ne-a afectat pe toți și scotea din noi ce era mai rău. A fost greu să supraviețuiesc în câmp alături de oameni cu caractere diferite. A fost nevoie să ne acceptăm unii pe alții, cu bune și rele. Sunt obișnuit să plec de acasă și dorul de fetița mea, de soție, familie a fost mai ușor de gestionat', a mai spus Faimosul de la Survivor România.

Citește și: Jador, Lino Golden și Cătălin Moroșanu lansează hitul Survivor:”Piesa o să fie bombă”

Citește și: Totul despre fiica lui Cătălin Moroșanu, Natalis:”Regret că nu am stat mai mult alături de ea”

Citește și: Sindy vorbeste în premieră despre problema de sănătate care i-a afectat vocea:„Mi s-a spus că am cancer' /INTERVIU

Citește și: Cătălin Moroșanu a fost prins băut la volan și a rămas fără permis.Ce alcoolemie avea

Cătălin Moroșanu: „S-au format grupuri în echipă'

La un moment dat, s-a speculat că băieții din echipa Faimoșilor s-au aliat pentru a elimina fetele din echipa lor. Cătălin Moroșanu admite că s-au format grupulețe în tabăra Faimoșilor, însă neagă că ar fi vrut să dea fetele afară din competiție.

Nu pot spune că a fost o coaliție pentru a scoate fetele din echipă. S-au format niște grupuri în echipa Faimoșilor pe care toți le știu, dar în cazul Survivor România, indiferent de strategia pe care o faci, publicul este cel care decide în cele din urmă, indiferent de ceea ce dorește o tabăra sau altă', a mai dezvăluit Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu: „Strategii făceam cu toții la Survivor'

Cătălin Moroșanu a mai spus că cea care merita să rămână în competiția Survivor a fost Ana Porgras. De asemenea, Faimosul îi vede câștigători pe Elena Marin, Cosmin Stanciu, Culiță și Zannidache. În ceea ce-i privește pe Războinici, Cătălin Moroșanu crede că au șanse la marele premiu Andrei și Marius.

În ceea ce privește strategiile de la Survivor, el a mărturisit că era logic ca acestea să existe într-o astfel de competiție.

Strategii făceam cu toții, aș fi ipocrit să spun că există cineva care să nu le facă. Era logic să faci strategii în Survivor România. Creierul cred că este Culiță în grupul celălalt și poate și Zanni, care influența foarte mult anumite decizii', a mai povestit Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu: „Îl consider prieten pe Jador'

Cătălin Moroșanu a mai spus că el și-a făcut doar prieteni la Survivor România și speră să păstreze o legătură pe termen lung cu persoanele de care s-a simțit mai apropiat.

Mi-am facut numai prieteni, nu cred că mi-am făcut dușmani, pentru că eu nu țin răutate în mine. Când ieșim din concurs, în viața reală, realizezi că a fost doar un joc. Important este să îți faci prieteni. Îl consider prieten pe Jador, cu care voi avea un proiect muzical. Andreea Antonescu, Majda, Elena consider că vor rămâne prietenele mele, sper să păstram o legătură și să fie prietenii pe termen lung', a mai afirmat Faimosul.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton