Ce oroare! Florina Cercel, ucisă de fix aceeași boală care i-a răpit soțul și a lăsat-o văduvă la 29 de ani. Bărbatul s-a stins sub ochii ei

 Oana Popoiag
.
Florina Cercel boalăFlorina Cercel boală

Moartea Florinei Cercel la 76 de ani, cauzată de cancerul la plămâni de care nu a știut nimeni, i-a șocat pe cei apropiați. Deopotrivă șocantă este și concidența macabră din existența actriței, care a rămas văduvă la doar 29 ani. Soțul ei, un medic reputat, a  murit de aceeași boală necruțătoare: cancerul la plămâni.

Actrița Florina Cercel s-a stins din viață, după o grea perioadă în care s-a luptat cu cancerul la plămâni. Puțini au fost cei ce știau acest lucru, de aceea moartea ei a venit cu atât mai neașteptat. Florina Cercel arăta foarte bine la cei 76 de ani ai săi, deși a avut o viață deloc ferită de necazuri.

Ironia sorții este că actrița a murit de aceeași boală care i-a ucis soțul, un medic foarte priceput, cu 11 ani mai în vârstă ca ea, pe vremea când Florina Cercel avea doar 29 de ani.

Florina Cercel a rămas văduvă la 29 de ani. Soțul ei, ucis de boala care avea să o ucidă și pe ea 47 de ani mai târziu

După cum a povestit Florina Cercel în cartea 'Povești de dragoste ale vedetelor', și-a cunoscut marea dragoste la 29 de ani. Bărbatul care a făcut o pasiune pentru ochii albaștri ai frumoasei actrițe era un medic de 40 de ani din Timișoara. 'A fost cu adevărat cea mai mare iubire a mea, m-a văzut pe stradă şi s-a îndrăgostit de mine. Mi-a făcut o curte de modă veche, chiar şi pentru vremea aceea’, și-a amintit actrița din ‘Inimă de țigan’, adăugând că a primit un bilet de dragoste de la doctor, cu mesajul: Sunt doctorul Perian Ioan Liviu, sunt admiratorul dumneavoastră secret. Pe 7 ianuarie e ziua mea şi aş fi foarte onorat dacă aţi veni la petrecere'.

Pe cât de frumos a început povestea de dragoste, pe atât de trist și de fulgerător s-a încheiat, din cauza unui cancer pulmonar care i-a răpit actriței marea dragoste, lăsând-o văduvă la doar 29 de ani

Foto: Libertatea, Facebok

Citește și:

Numai mamă de fată să nu fii în România lui 2019! Sore este în stare de panică după crima din Caracal: 'Îmi este teribil de frică de tot ceea ce va urma!'

Cine este Elvin Dandel, prezentatorul Cerbului de Aur 2019. Tânărul are un tată celebru!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton