Ce notă a luat Ștefania, fiica lui Mădălin Ionescu, la examenul de licență: ”Se află pe un drum promițător”

 Stamen Diana
.

Mădălin Ionescu este foarte mândru de fiica lui cea mare. Ștefania a terminat facultatea, iar nota de la examenul de licență a fost una foarte mare. Fostul prezentator TV de la Kanal D i-a transmis un mesaj emoționant fetei sale.

Recent, Ștefania Ionescu a susținut examenul de licență, iar nota pe care a obținut-o a luat pe toată lumea prin surprindere. Fata cea mare a lui Mădălin Ionescu a luat examenul de licență cu 9,83, o notă foarte mare care l-a făcut mândru pe prezentatorul TV.

„O sărbătorim pe Ștefania. A luat examenul de licență cu 9,83. Nu i-am cerut asta, dar ma bucur sincer. Sper sa fie la fel de inspirată și în alegerile pe care le va face în viață. În acest moment se află pe un drum promițător. Are un job, urmează masterul și un noian de speranțe. Sunt cu totul alături de tine, Ștef ! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️', a mărturisit Mădălin Ionescu.

Ștefania este fiica pe care Mădălin Ionescu o are din prima căsătorie. Fostul prezentator TV de la Kanal D mai are un băiat, Filip, cu prima soție, iar în prezent este căsătorit cu Cristina Șișcanu cu care a făcut o fetiță pe nume Petra.

FOTO: Facebook

Familia lui Mădălin IonescuFamilia lui Mădălin Ionescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton