Ce mult a crescut și ce frumoasă este fiica Lianei Stanciu și a lui Miță de la Bere Gratis! Teodora are 14 ani și îi calcă pe urme tatălui

 Cica Cristina
.

Pe Liana Stanciu și Mihai Georgescu de la Bere Gratis îi știe toată lumea, însă puțini știu cum mai arată fiica celor doi! Teodora a crescut și este domnișoară în toată regula. Adolescenta are 14 ani și pare că îi va călca pe urme tatălui, în lumea muzicii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Trupa Bere Gratis a revenit în forță după izolarea pentru combaterea răspândirii noului coronavirus, susținând un concert în urmă cu câteva zile la Centrul Cultural Mihai Eminescu'. Miță fost susținut de cele mai importante femei din viața lui: soția și fiica lui adolescentă.

Pentru că Liana Stanciu își aniversase cu doar o zi în urmă ziua de naștere, soțul ei a decis să-i facă o surpriză pe scenă, interpretând câteva din piesele preferate ale partenerei: „Străzi albastre” și „Pas în doi”.

Citește și: Camil Marinescu, răpus de coronavirus, a făcut dezvăluiri cutremurătoare înainte de a muri:„Îţi topeşte creierii. Te sfâşie. Coşmar'

Surpriza evenimentului a fost, cu siguranță, fiica celor doi. Teodora a crescut, are 14 ani și s-a pregătit intens pentru examenul de capacitate, înainte de intra în vacanță.

Adolescenta pare să fi moștenit talentul tatălui, Miță fiind în culmea fericirii. Cei doi au avut un moment de-a dreptul meoționant în izolare, când au avut un live împreună, de acasă. Fanii de pe Facebook au fost extaziați, talentul fetei fiind remarcat și apreciat.

Miță: „Cred că Teodora e mai talentată decât mine”

Citește și: Toto Dumitrescu vorbește în premieră despre presiunea de a avea un tată celebru. Ce crede despre numele pe care îl poartă:„Uneori mă dezavantajează'/ EXCLUSIV

Eu cred că Teodora e mai talentată decât mine. Dar fără muncă talentul aproape că se anulează. De cântat, cântă de la doi ani. Am învățat-o atunci «Nessun Dorma». Era foarte haioasă! Este destul de complicat să îți înveți propriul copil să cânte, dar niște sfaturi sau trucuri poți să îi recomanzi. I-am spus, de exemplu, că orice piesă cântă, să pună în evidență maniera piesei. Ne place foarte mult să ne uităm împreună la filme, să facem muzică și sport împreună și aproape zilnic lecții, pentru că fără școală, creierul este mult mai sărac. Artistul trebuie să aibă școală!', a spus Miță pentru Click!

Mihai Georgescu este un tată implicat și mândru de realizările fiicei sale. O descrie ca fiind foarte sufletistă, are inima bună și este un personaj jovial'.

Liana Stanciu și Miță, de 18 ani împreună

Citește și: Elena Vijulie Tănase și-a dat demisia de la Digi24:„Este o demisie amânată, pandemia a cerut cumva prezenţa mea ca jurnalist'

Liana Stanciu și Miță au 18 ani de când scriu împreună una dintre cele mai frumoase și longevive povești de dragoste din showbizul românesc.

Încercăm să nu ne enervăm amândoi în acelaşi timp şi să comunicăm cât mai mult. Într-adevăr, sunt zile când vorbim mai mult la telefon. Cred că cel mai important este să avem grijă să nu uităm cât de importanţi suntem unul pentru celălalt şi cât de norocoşi suntem că ne avem’, a împărtășit în urmă cu ceva timp Liana o parte dintre secretele căsniciei lor.

Fiica-Mita-1Fiica-Mita-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton