Ce mari și frumoși sunt copiii actriței Sarah Jessica Parker! Vedeta din Sex and the City este fericită și după 23 de ani de mariaj

 Cica Cristina
.

Sarah Jessica Parker, îndrăgita Carrie din Sex and the City, nu are deloc o viață tumultoasă precum personajul care a făcut-o celebră! Dimpotrivă! Frumoasa vedetă duce o viață liniștită, alături de soț și cei trei copii!

Frmoasa Carrie s-a confruntat cu multe probleme în dragoste pe parcursul celor șase sezoane, în căutarea bărbatului ideal. În realitate, se pare că vedeta și-a găsit partenerul perfect, alături de care și-a petrecut peste 23 de ani. Sarah Jessica Parker s-a căsătorit pe când avea 32 de ani, iar mariajul său cu Matthew Broderick încă rezistă. Împreună au trei copii și pare că nimic nu stă în calea fericirii lor.

Citește și: Ce mari și frumoși sunt copiii lui Tom Cruise!Mezina familiei, Suri, a împlinit de curând 14 ani și ar putea face carieră în modelling

Au spus da în 1997 și și-au respectat jurămintele până astăzi. Sunt fericiți, iar cei trei copii nu fac altceva decât să le aducă bucurii și să îi împlinească zi de zi.

Sarah Jessica Parker împărtășește secretul unui mariaj de lungă durată

Actrița a dezvăluit cu unul dintre secretele unei relații de durată ar fi pauzele. Din când în când stau departe unul de celălalt, pentru a avea ce să-și spună în momentul în care se revăd: ‘Știu că sună nebunește, dar avem vieți care ne permit să fim departe unul de altul, pentru ca apoi să ne reunim. Jobul său îl ține aici, al meu mă trimite în altă parte. Cred că asta ne-a adus enorm de multe beneficii, pentru că la întoarcere avem multe lucruri să ne spunem’, a precizat Sarah la un moment dat.

Citește și: Ce mari și frumoși s-au făcut copiii Thaliei!Cei doi sunt adorabili și seamănă foarte bine cu mama lor

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick au două fete și un băiat: gemenele Marion Loretta Elwell Broderick și Tabitha Hodge Broderick au 10 ani, iar James Wilkie Broderick este un adolescent în toată regula. Are 17 ani și este pasionat de fotbal. Toți cei trei copii sunt adorabili, iar imaginile o dovedesc!

Sarah Jesica Parker takes her daughters Tabitha and Marion out for an eventSarah Jesica Parker takes her daughters Tabitha and Marion out for an event

Sursa foto: Hepta

Citește și: Ce mari și frumoși s-au făcut copiii lui Pink!Sunt absolut adorabili, iar imaginile cu ei au cucerit internetul

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton