Ce mare s-a făcut băiețelul lui Adrian Mutu. Tiago are 2 ani acum și calcă pe urmele tatălui său

 Stamen Diana
.

De câteva luni bune, Adrian Mutu s-a mutat în Abu Dhabi împreună cu familia lui. Briliantul antrenează o echipă de fotbal, unde obține rezultate fabuloase. Băiețul său, Tiago, crește văzând cu ochii și pare că îi place cu ce se ocupă tatăl lui.

În urmă cu 2 ani, Sandra Mutu îl aducea pe lume pe Tiago. Timpul trece mai repede decât ne-am fi imaginat, iar micuțul Tiago a crescut foarte mult. Adrian Mutu este un tată fericit și împlinit și își iubește copiii în mod egal, chiar dacă se află la o mare distanță de el.

Fostul fotbalist locuiește acum în Abu Dhabi alături de Sandra și Tiago, iar acolo au tot ce își doresc. Sunt o familie unită și fericită, iar asta se vede și în pozele pe care le postează pe rețelele de socializare.

Tiago are acum 2 ani și se pare că este atras de meseria tatălui său. Adrian Mutu îl ia pe cel mic cu el la antrenamente, iar acesta se arată foarte interesat de fotbal, n-ar fi de mirare dacă ar deveni fotbalist atunci când va crește mare.

Micuțul Tiago se uită și la meci alături de tatăl său și este foarte captivat de ceea ce vede la TV. Adrian Mutu este foarte mândru și își iubește nespus copiii.

Citește și: Viața lui Consuelo, după divorțul de Adrian Mutu! Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: Adrian Mutu și Alexandra Dinu s-au împăcat. Ce se întâmplă cu pensia alimentară a lui Mario

FOTO: Instagram

Adrian Mutu și TiagoAdrian Mutu și Tiago

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton