La 50 de ani, Jennifer Lopez arată absolut fabulos, multă lume întrebându-se cum se menține în formă. Poate chiar mai sexy decât în urmă cu 20 de ani, diva are câteva reguli stricte de alimentație și un meniu zilnic care nu duce la înfometare, ci asigură necesarul de proteine și nutrienți. Iată ce alimente consumă vedeta!
Jennifer Lopez arată, la 50 de ani, mai bine ca
niciodată. Are talia subțire, este zveltă, dar cu forme și este neobosită, concertele
susținute de aceasta fiind cea mai elocventă dovadă.
Desigur, moștenirea genetică și sportul joacă un rol
vital în viața artistei. De asemenea, are grijă să doarmă suficient și să mențină
un număr mulțumitor de kilograme, fără a se înfometa.
Iată meniul zilnic al lui Jennifer Lopez, conform goodhousekeeping.com, citat de Click!.
Mic
dejun
Varianta 1: Smoothie cu iaurt
grecesc, scorțișoară, fructe de pădure, suc de lămâie, pudră de proteine, miere
și gheață.
Varianta 2: ovăz cu fructe de pădure,
cafea fără cofeină
Prânz
Varianta 1:Salată cu variate legume: varza kale, semințe de dovleac, ceapa șalotă, dressing făcut din suc de lămâie și ulei de măsline.
Incearca o salata coleslaw!
Varianta 2: somon, broccoli, ardei
gras și zucchini.
De asemenea, Jennifer Lopez are în
vedere alimentele ce conțin proteine: albușuri de ouă, carne de curcan, piept
de pui, somon.
Cină
Piept de pui cu varză de Bruxelles și cartofi dulci la cuptor sau pește cu legume. În general, protein, legume și carbohidrați.
Desert
Înghețata și fursecuri de ciocolată.
Foto: Hepta