Ce mai face Raluca Sandu de când s-a mutat din România. Fosta tenismenă creşte 4 copii şi arată fabulous

 Dumba Gabriela
.

Raluca Sandu a fost una dintre cele mai populare prezenţe din showbiz-ul românesc, atât datorită carierei sale în tenis şi numelui pe care îl poartă, dar şi prin prisma relaţiilor cu diverşi bărbaţi celebri. În 2014 s-a mutat în Monaco şi creşte patru copii, doi ai săi, doi ai soţului ei, milionarul Ziv Tetelman. În paralel, Raluca face mult sport şi se ocupă de afacerile familiei.

Raluca SanduRaluca Sandu

Fiica lui Mircea Sandu a fost tot timpul în atenţia presei mondene. Poartă un nume celebru, dar a şi avut un istor amoros interesant.

Cele mai cunoscute relaţii amoroase ale Ralucăi au fost cele cu tenismenul Carlos Moya, cu antrenorul de fotbal Walter Zenga, cu Ion Alexandru Tiriac, cu luptătorul de MMA Todd „El Tiburon” Medina, cu care a şi fost căsătorită între 2007 şi 2010, dar şi cu afaceristul Ciro Castellano.

După un trecut amoros zbuciumat, Raluca s-a liniştit în braţele milionarului Ziv Tetelman, cu care s-a mutat în Monaco, în toamna lui 2014. În Principat, fosta tenismenă creşte patru copii: Simona (8 ani), fiica sa din relaţia anterioară cu Ciro Castellano, Jonathan (4 ani), băiatul pe care îl are cu Tetelman, plus doi băieţi ai lui Ziv din prima căsnicie.

Pe lângă viaţa de familie, Raluca face mult sport şi postează des pe reţelele de socializare fotografii din sala de sport, dar se ocupă şi de restaurantul luxos pe care îl patronează, aflat pe unul dintre bulevardele principale din Monte Carlo, Avenue Princess Grace.

De asemenea, fiica fostului presedinte al FRF este co-proprietar al Joseph by Joseph Hadad, un faimos şi exclusivist restaurant din Bucuresti.

Ce performanţe a reuşit Raluca Sandu în tenis

Raluca Sandu (39 ani) a practicat tenisul de performanţă între 1994 şi 2004 şi a câştigat patru turnee ITF la simplu. Totodată, Raluca a avut cea mai bună clasare în clasamentul WTA, în 1999, când a urcat până pe poziţia 91.

S-a retras din activitate în 2004, din cauza unei accidentari grave la umăr, cu câştiguri totale de 157.000 de dolari. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton